Noile seductii MAKUTI

26 august 2009 | Autor: ARENA Communications

Noile seductii MAKUTI
copyright: 2009 Makuti

     Este greu sa rezisti seducatoarelor colectii de bijuterii Moire, Brocade si Luxury, pe care artistii italieni le-au creat pentru brandul Makuti. Chiar daca acest brand ne-a obisnuit deja cu mereu noi si surprinzatoare bijuterii menite sa ne sublinieze personalitatea si sa ne puna in valoare, acum, creatorii brandului s-au intrecut insa parca pe sine cu aceste noi colectii.

     Colectia Moire ne intampina cu inele, coliere, cercei si bratari lucrate in bronz si sidef, cu linii simple, pline de eleganta si forta. Colectia Brocade ne incanta cu rafinamentul ei plin de seductie, prezent in colierele, bratarile, inelele, cerceii si brosele lucrate in argint, cuart si ametist, iar colectia Luxury, lucrata cu diamante montate in otel si piele de crocodil, ne ofera o individualitate de invidiat cu setul ei de inele, coliere, butoni si port-chei.

---galerie---

     Makuti a reusit deja sa se impuna demult prin stilul sau propriu in lumea atat de animata a bijuteriilor moderne. Creatorii acestui brand au reusit, intr-un mod admirabil, sa puna la un loc materiale moderne, precum otelul, cu adevarate simboluri ale bijuteriilor traditionale, precum diamantele, si cu elemente naturale, parca in continuare pline de viata, precum perlele.

     Noile colectii Makuti confera un stil elegant si exclusivist. Au un design sofisticat, cu elemente pretioase. Privindu-le, iti contempli dorintele, visele si propriile aspiratii. Bijuteriile Makuti au acea caldura, forta si seductie care ne cuceresc si ne fac sa le indragim pe loc.

     Bijuteriile Makuti se gasesc in magazinul MONDO GIOIELLI din Unirea Shopping Center (corp central, parter) si in magazinele YOU&ME din Plaza Romania (parter) si Bucuresti Mall (parter).

Persoana de contact: ARENA Communications
Adresa de e-mail:
Telefon: +40-21-224.70.24, +40-720.031.027

sursa: ARENA Communications

taguri: bijuterii, cercei, bratari, inele, coliere, Makuti

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!