Coldrex MaxGrip Lemon - mai tare decât raceala si gripa

29 februarie 2008 | Autor: Laura Banica

Coldrex MaxGrip Lemon - mai tare decât raceala si gripa

     Te pregateai de schi? Te vedeai zburând pe pârtii, bucurându-te de fulgii de nea? Totul parea perfect pâna ce au aparut primele semne ale racelii. Încet, încet ai simtit o durere întepatoare în gât, ti s-a înfundat nasul si parca ai început sa faci si febra.

     Nu lasa raceala si gripa sa-ti strice vacanta! Actioneaza inteligent pentru a te bucura de iarna în continuare. Desi se spune ca o raceala dureaza în jur de o saptamâna, cum sa nu-ti doresti sa scapi de senzatiile neplacute cât mai curând?

     Si cum raceala poate sa evolueze de la un simplu stranut la dureri musculare, nas înfundat sau chiar febra, ai nevoie de un medicament eficient împotriva tuturor acestor simptome. Coldrex MaxGrip Lemon este mai tare decât raceala si gripa având un remediu pentru fiecare dintre ele: reduce febra, amelioreaza durerile asociate racelii si gripei, desfunda nasul si calmeaza durerile de gât. Astfel, nu vei mai avea nevoie de câte un medicament pentru fiecare simptom si te vei putea bucura de vacanta bine meritata.

     Prin continutul sau bogat în vitamina C si concentratia cea mai mare în paracetamol, bautura fierbinte preparata cu Coldrex MaxGrip Lemon te va mentine în forma pentru pârtiile mult visate.

     Pliculetele pot fi administrate în siguranta adultilor (inclusiv vârstnicilor), dar si copiilor începând cu vârsta de 12 ani. Coldrex MaxGrip Lemon (pliculete) nu determina somnolenta si poate fi utilizat în siguranta de catre soferi.

Persoana de contact: Laura Banica

sursa: 2activePR

taguri: coldrex, raceala, febra

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!