Adina Buzatu imbraca barbatii celebri, in seara de Revelion

29 decembrie 2009

Adina Buzatu imbraca barbatii celebri, in seara de Revelion

Intre doua vacante, una in Maramures si pe Valea Prahovei si alta in strainatate, Adina Buzatu a facut un adevarat tur de forta din punct de vedere profesional stilizand din propriile magazine vestimentatiile vedetelor masculine care prezinta programul de Revelion. Astfel, Adina a monopolizat celebritatile tv impunandu-si stilul la cele mai importante posturi de televiziune autohtone.

La invitatia insistenta a regizorului Petre Nastase, Adina a acceptat sa-I imbrace pe cei doi prezentatori ai Revelionului TVR in tinute Trends by Adina Buzatu exclusiv cusute manual, croite impecabil si menite sa-i puna in evidenta pe amfitrionii Vlad Mirita si Aurelian Temisan.
Nici vedetele Pro Tv nu s-au lasat mai prejos dorind ca 2010 sa-I prinda imbracati la patru ace, binenteles tot de la Trends by Adina Buzatu. Exoticul Cabral si carismaticul Pavel Bartos vor face un duo de exceptie atat ca eleganta cat si din punct de vedere profesional. Mult mai nou intrat in peinsajul amfitrionilor tv dar deja foarte bine cotat, Marius Nita de la Antena 1 si-a dorit si el sa poarte in noaptea dintre ani tot haine de la Adina Buzatu.
Nu numai vedetele tv au ales sa poarte Trends by Adina Buzatu in aceasta perioada a anului ci si multi cantareti, unul dintre acestia fiind chiar talentatul Marcel Pavel care a apelat la ajutorul Adinei Buzatu pentru cel mai recent videoclip filmat chiar in aceste zile, fiind incantat de felul in care stilista i-a schimbat look-ul.
 

taguri: Adina Buzatu, fashion, vestimentatie, moda

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!