Health and Beauty Expo la Sala Palatului

12 octombrie 2010

Health and Beauty Expo la Sala Palatului

MH Media Solution anunta cel complex eveniment dedicat sanatatii si frumusetii din Romania. Health and Beauty Expo este un concept international introdus anul acesta si in Romania. Evenimentul este dedicat sanatatii si frumusetii si are ca scop principal alaturarea celor doua domenii atat de interconectate, sub deviza Fa din santatea ta, Frumusetea ta. Inscrierea ca expozant are ca data limita 1 Noiembrie 2010.

Health and Beauty Expo se va desfasura la Sala Palatului in perioada 18 21 Noiembrie 2010, 4 zile in care publicul va avea ocazia sa vada, testeze si sa cumpere ultimele produse din domeniul sanatatii si al frumusetii, sa participe la conferinte si sa se bucure de manifestarile artistice.
Evenimentul va cuprinde partea de expozitie, workshop-uri si conferinte pe teme de sanatate si frumusete, demonstratii ale profesionistilor din domeniu, prezentari de moda, lansari de produse precum si manifestari artistice. Toate acestea intr-un cadru relaxat si profesional.

Vizitatorii expozitiei vor afla, printre altele, despre cele mai noi trenduri in materie de produse de infrumusetare, cosmetica, ingrijirea parului, igiena personala, medicina alopata, medicina traditionala, medicina alternativa, terapiii naturiste, nutritie, gimnastica si nu numai.
Health and Beauty este o expozitie mixta compusa din companii de nivel national si international, cu participarea personalului specializat din domenile aferente. Evenimentul este ideal pentru expozanti sa stabileasca contacte importante, sa incheie parteneriate, sa faca schimb de informatii si sa invete ultimele noutati despre estestica, cosmetice, medicina alternativa si alopata, sanatate si nutritie, centre medicale, centre de slabit si nu numai.

Vezi, Inveti, Relationezi, Identifici, Experimentezi
Ca vizitator, vei avea ocazia sa VEZI noi produse si servicii, sa INVETI despre ultimele realizari in domeniile sanatatii si ale frumusetii prin conferintele si workshopurile care vor avea loc, sa RELATIONEZI cu specialisti, oameni de business si cu marile firme din piata, sa IDENTIFICI noi contacte si oportunitati de afaceri, sa EXPERIMENTEZI prin demonstratii profesionale, testari de produse si manifestari artistice.

Inscriere Expozanti
MH Media Solution anunta continuarea inscrierilor expozantilor pentru acest eveniment, data limita pentru inscrieri fiind 1 Noiembrie 2010. Conditiile de participare ca expozant se vor comunica de catre departamentul de vanzari al MH Media Solution companiilor interesate sa expozeze in urma unei cereri de participare care poate fi completata pe siteul evenimentului, Health-Beauty-Expo.com.
 

taguri: Health and Beauty Expo

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!