Beauty One aduce in premiera in Romania Nashi Argan

14 iulie 2010

Beauty One aduce in premiera in Romania Nashi Argan

Beauty One aduce in premiera in Romania Nashi Argan, ultima descoperire a Laboratoarelor Landoll care contine cel mai rar si mai apreciat ulei din lume: uleiul de argan.
Piata actuala de hair styling creste si se reinnoieste cu o rata exponentiala, femeia moderna cauta rezultate sigure si vizibile imediat, punand din nou accent pe produsele care contin compusi naturali.
Uleiul de argan este o substanta considerata magica intrucat laboratoarele de cercetare si dezvoltare Landoll au transformat-o  intr-un tratament de infrumusetare unic, care reduce la jumate timpul de uscare si coafare, reparand, hidratand si oferind stralucire parului intr-un gest unic permitand in cateva minute sa obtii un look uimitor, multumind astfel si cea mai exigenta clienta.

Uleiul Nashi Argan de la Landoll este special creat pentru a fi folosit atat in saloanele de infrumusetare cat si acasa si putem in sfarsit spune ca am gasit ce cautam: un produs unic, simplu care ne ajuta sa economisim timp, avand totusi rezultate uimitoare. De asemenea, acest uimitor produs creste instantaneu valoarea muncii efectuate, imbunatatind culorile si reflectiile, usureaza coafarea parului cret si rebel, repara instantaneu un par deteriorat si reda stralucirea si vigoarea parului casant si fragil.

Nashi Argan este un tratament de infrumusetare pentru piele si par, ce combina elemente naturale pretioase de origine biologica (ulei de Argan si ulei de In autentic), care repara, hranesc  si ofera stralucire intr-un singur gest,  fiind indispensabil pentru toate clientele tale si pentru afacerea salonului tau!
Beauty One importa si distribuie, pe langa gama de cosmetice profesionale Bruno Vassari, aparate profesionale de ultima generatie precum Starvac, Eximia, aparatura IPL, vacuum, ultrasunete, electrostimulare, presoterapie, testare corporala, de nelipsit intr-un salon de frumusete. In plus, Beauty One vine in intampinarea nevoilor voastre cu liniile de cosmetice profesionale Label M si Parisax, alaturi de accesorii si consumabile diverse.
Beauty One 
Site: www.beautyone.ro
Telefon: 021 252 13 08; 0724.244.406
Sediu central: Str. Duzilor, nr.22, sector 2, Bucuresti
 

sursa: Beauty One

taguri: nashi, beauty one, ulei de argan

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!