Noblezza Beauty Lounge propune 3 tratemente esenţiale de primăvară

03 martie 2011

Noblezza Beauty Lounge propune 3 tratemente esenţiale de primăvară

La fel cum primăvara se îngrijeşte de frumuseţea naturii, şi noi, în martie, trebuie să ne îngrijim de frumuseţea trupului nostru! Noblezza Beauty Lounge celebrează venirea oficială a primăverii şi vrea ca noi să fim cât mai frumoase, radioase şi strălucitoare în luna lui “Mărţişor”. De aceea ne propune 3 tratamente esenţiale de primăvară care o să ne lase fără păr nedorit, fără celulită, fără centrimetri, dar cu un corp tonifiat şi un ten strălucitor, aşa cum se cuvine pentru prima luna cu soare din an!

1. Epilare definitivă

Pentru că pielea trebuie să fie fină, netedă şi perfect epilată pentru ţinutele tale stylish din noul sezon, primul tratament care se impune este epilarea definitivă.
Cum se relizează? La Noblezza Beauty Lounge, epilarea definitivă se efectuează cu ajutorul celei mai noi tehnologii, SPL (Secvential Pulse Light), al cărei prim avantaj este că nu presupune riscul arsurilor. „Nu exista niciun risc de ardere a pielii. Lumina constituita din 5 impulsuri  de energie consecutive si constante, de aceeaşi intensitate, încălzeşte firul de păr, distrugând rădăcina. Aceasta este eliminată în mod natural de către corp şi astfel, nu se mai produce un nou fir”, susţine Elena Vărzaru, specialist medical în cadrul atelierului de înfrumuseţare Noblezza Beauty Lounge.
 Cum procedez? Simplu! Te aştepăm la atelierul Noblezza Beauty Lounge din strada Puţul lui Zamfir nr. 63 unde tot ce trebuie să faci este să ceri pachetul “Spring Skin”.  Şi ca totul să fie şi mai simplu pentru tine,  ai  45% reducere la un abonamentul de 4 şedinţe de epilare definitivă.

2. Tonifiere intensivă

Skinny Spring este un abonament destinat celor care vor să scape de cei câţiva centrimetri în plus acumulaţi în perioada iernii. Este un tratamentpentru obţinerea unui corp tonifiat şi plin de vitalitate, format din  3 sedinţe de liposucţie virtuală şi 8 sedinţe de electrostimulare. Electrostimularea este recunoscută ca fiind mai bună şi mai eficientă decât exerciţiile de fitness.
Ce înseamnă? Liposucţia virtuală este singura procedura care distruge definitiv celulele grase si garanteaza pierderea a 1 pana la 5 cm inca de la prima sedinta! Ultrasunetul cavitaţional distruge definitive celulele adipoase. Rezultatele spectaculoase se explica prin faptul ca liposuctia virtuala are aceleasi efecte cu liposuctia chirurgicala. Diferenta intre aceste 2 proceduri tine de faptul ca liposuctia virtuala este total neinvaziva si nu presupune timp de refacere. Asadar, este metoda perfecta de liposuctie pentru ca nu implica niciun fel de durere post tratament.
Electrostimularea lucrează musculatura care are nevoie de energie. Muşchiul îşi ia această energie prin electrostimulare, consumând depozitele de grăsime; este o formă pasivă de slabit, care te va scuti de fitness sau aerobi. O şedinţă de electrostimulare echivalează cu 6 şedinţe de fitness intensiv. Rezultat: tonus muscular şi al pielii, slăbire localizata.

Cum procedez? Vii la Noblezza Beauty Lounge şi optezi pentru pachetul „Skinny Spring”, la care vei  primi şi o şedinţă gratuită de bronz organic! Totul la un preţ „primăvăratic” de numai 670 lei, faţă de 1030, preţul de listă.

3. Curăţare intensă

Secretul tău pentru un ten minunat în luna femeii? O curăţare intensă prin 3 şedinţe de curăţare cu ultrasunete şi 6 şedinţe de vacuum facial. Tenul va fi curăţat în profunzime, vei beneficia de lifting facial şi de stimularea musculaturii faciale şi de estomparea ridurilor fine.

Ce înseamnă? Curăţarea cu ultrasunete este alternativa la tratamentele clasice de curăţare care inseamna, de fapt, extractia punctelor negre. Aceste tratamente nu sunt recomandate de specialistii de la atelierul Noblezza pentru ca lasa urme sau chiar semne si, nu in ultimul rand, pentru ca sunt dureroase. In schimb, curatarea faciala cu ultrasunete este un tratament cosmetic foarte relaxant si eficient. Cel mai important avantaj al acestei metode consta in faptul ca poate fi aplicata in orice moment al zilei, intrucat nu lasa niciun fel de urma sau semn pe fata. Tenul se purifica prin microvibratiile produse de ultrasunet. Astfel, porii se curata in profunzime, sebumul si toate impuritatile fiind aduse la suprafata. Tot datorita ultrasunetului tesuturile se oxigeneaza si se imbunatateste circulatia de la nivelul fetei. Insa cel mai important lucru efectuat de ultrasunte este inchiderea porii dupa tratament, astfel, neramanand urme inestetice pe ten.
Vacuum facial decongestionează ţesuturile, având un puternic efect antirid. Efecte: lifting profund, slăbirea în zona de "guşă", atenuează cearcănele şi pungile, stimulează musculatura facială şi producţia de elastină.

Cum procedez? Alegi mini abonamentul “Secret Beauty”. Preţ de primăvară 550 lei. Preţ vechi 1020 lei.
Pentru detalii şi programări, sunaţi la 0748048003 sau vizitaţi www.noblezza.ro. La adresa din Strada Puţul lui Zamfir, numărul 63, Bucureşti ne găsiţi de luni până sâmbătă, între orele 10..00 şi 21.00.
 

taguri: Noblezza Beauty Lounge, curatare, tonifiere, epilare definitiva

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!