Dreamline Beauty Center a implinit 1 an!

02 aprilie 2007

Dreamline Beauty Center a implinit 1 an!

     Centrul de intretinere corporala Dreamline a implinit un an!

     Deschis oficial in luna martie a anului trecut, salonul Dreamline a avut o evolutie deloc surprinzatoare: un numar din ce in ce mai mare de cliente fidele si multumite si o gama din ce in ce mai mare de tratamente pntru a le ajuta sa isi mentina frumusetea.

     Toate aceste rezultate se datoreaza unei imbinari excelente a unor elemente importante: echipamente performante, produse profesionale, o echipa de specialisti foarte bine pregatiti in domeniu si dedicati profesiei si un management care are ca obiectiv principal satisfactia clientelor.
     In anul 2006 aparatul vedeta al centrului a fost Cellu M6, cel mai performant echipament in tratarea celulitei din intreaga lume. Pe langa acesta, clientele Dreamline s-au putut rasfata cu tratamente efectuate cu produse cosmetice profesionale, avand ca scop fie slabirea si remodelarea corporala, fie relaxarea.
     Anul acesta, Dreamline pregateste noi surprize clientelor sale, incepand cu introducerea unui nou tratament de intinerire: microdermabraziunea.
     Microdermabraziunea este cea mai moderna tehnica de peeling cu ajutorul careia celulele moarte sunt indepartate, pielea este eliberata de hipercheratina, metabolismul celulat este stimulat, celulele primesc un surplus de energie iar pielea se regenereaza din interior.
     Tot pentru acest an Dreamline va mai pregateste si alte surprize, si anume noi game de produse, si noi tipuri de tratamente corporale, pentru a arata fabulos in aceasta vara.
     Si acesta este doar inceputul. Dreamline promite ca va pune intotdeauna la dispozitia clientelor sale cele mai recente tratamente si cele mai noi descoperiri in domeniu.

     La centrul nostru va stau la dispozitie aparate de ultima generatie, cu ajutorul carora veti obtine rezultatele pe care le doriti: Cellu M6 aparatul cu ajutorul caruia se pot trata toate tipurile de celulita, aparate de electrosonostimulare, folosite pentru tonifierea musculaturii si pentru diminuarea depozitelor de grasime, aparate care folosesc razele infrarosii pentru a va ajuta sa slabiti localizat, in zonele in care dumneavoastra aveti nevoie.
     Dreamline Beauty Center va mai ofera o gama foarte larga de impachetari anticelulita, de drenaj, relaxare, tonifiere facute cu produse de cea mai buna calitate, obtinute din ingrediente naturale: plante, alge marine, argile, saruri minerale, ape termale remineralizante, uleiuri esentiale.
     Programele de tratament Dreamline sunt alcatuite impreuna cu terapeutii nostri, pentru fiecare persoana si tip de problema in parte, pentru a putea ajunge la rezultatele dorite in timp optim.

Telefon: +40-21-313.00.94, +40-722.66.84.81

sursa: Dreamline Beauty Center

taguri: Dreamline Beauty Center

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!