Contureaza-ti silueta in 14 zile!

01 aprilie 2011

Contureaza-ti silueta in 14 zile!

Eşti pregătită pentru vară, plajă şi haine vaporoase? Silueta ta va fi! Acum există un nou partener care te va ajuta să aduci câteva schimbări în stilul tău de viaţă şi să obţii silueta pe care ţi-o doreşti: Programul de 14 zile. Ideea Programului de 14 zile este foarte simplă. Pentru a-ţi contura silueta este suficient să înlocuieşti micul dejun şi încă o masă principală cu cereale integrale Nestlé Fitness, să ai o alimentaţie echilibrată şi activitate zilnică regulată.

Pentru ca participarea la Programul de 14 zile să fie şi mai uşoară, Nestlé Fitness vine cu o noutate pentru doamnele care doresc să-şi contureze silueta fără a renunţa la plăcerea gustului: Nestlé Fitness Yogurt – o combinaţie irezistibilă de fulgi crocanţi cu cereale integrale şi fulgi inveliţi în glazură de iaurt.

Şi pentru ca totul să fie cât mai simplu pentru tine, pe www.nestle-fitness.com ai posibilitatea de a obţine un plan personalizat de alimentaţie şi exerciţii fizice pe parcursul a 14 zile, adaptat la necesităţile individuale ale organismului tău, precum şi informaţii despre cerealele integrale, importanţa unei alimentaţii echilibrate şi sfaturi uşor de urmat pentru conturarea siluetei. Completarea programului o va constitui planul de exerciţii, prin care îţi vom arăta într-un mod plăcut cum să-ţi menţii condiţia fizică şi silueta care ţi se potriveşte.

Iar dacă ai nevoie de motivare suplimentară şi de ajutor, poţi alege opţiunea mailing-ului regulat. Astfel, timp de 14 zile vei primi pe adresa ta de e-mail mesaje referitoare la planul tău de alimentaţie şi exerciţii pentru următoarele zile.

Programul de 14 zile reprezintă doar începutul în ceea ce priveşte adoptarea unui stil de viaţă echilibrat şi, de aceea, pentru a încuraja continuarea acestuia, am lansat două noi secţiuni ale site-ului 14 Zile, şi anume “Reţete pentru o dietă echilibrată” şi “Programul Abdomen Plat”.

Fii Fitness pentru că Fitness este un mod de viaţă pentru femeile active şi moderne, care doresc să fie sigure de sine şi independente. Acesta este, totodată, un fel de a expune farmecul în mod natural. A fi Fitness este o stare de spirit!

Începe Programul de 14 zile chiar de astăzi şi CONTUREAZĂ-ŢI SILUETA pentru vară!
 

sursa: PRAIS Corporate Communications

taguri: cereale, Nestlé Fitness, fulgi de cereale, iaurt

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!