Beauty One Distribution a fost desemnata "Compania cu cea mai spectaculoasa evolutie din 2007 in industria esteticii profesionale" in cadrul "Premiilor pentru Excelenta in Estetica in anul 2007"

19 martie 2008 | Autor: Beauty One Distribution

Beauty One Distribution a fost desemnata "Compania cu cea mai spectaculoasa evolutie din 2007 in industria esteticii profesionale" in cadrul "Premiilor pentru Excelenta in Estetica in anul 2007"

     Beauty One Distribution a fost desemnata “Compania cu cea mai spectaculoasa evolutie din 2007 in industria esteticii profesionale” in cadrul “Premiilor pentru Excelenta in Estetica in anul 2007”, ceremonie organizata de revista Les Nouvelles Estetique in data 10 martie 2008 in cadrul targului “Estetika and Wellness 2008”, festivitate in care au mai fost premiati printre altii si Cristi Pascu, Diana Oprea etc.
     De profesie avocat cu o cariera plina de realizari de exceptie, Alice Radu a demonstrat cat de simplu poate fi sa iti schimbi la 180 grade meseria si sa reusesti foarte rapid sa devii un model de succes pe o piata extrem de competitiva, cum este cea a cosmeticelor si aparaturii profesionale pentru saloane de infrumusetare si centre SPA.

     Beauty One Distribution a fost desemnata “Compania cu cea mai spectaculoasa evolutie din 2007 in industria esteticii profesionale” in cadrul “Premiilor pentru Excelenta in Estetica in anul 2007”, ceremonie organizata de revista Les Nouvelles Estetique in data 10 martie 2008 in cadrul targului “Estetika and Wellness 2008”, festivitate in care au mai fost premiati printre altii si Cristi Pascu, Diana Oprea, etc.
     Avind o cariera plina de succese ca si avocat, Alice Radu a decis in primavara anului 2006 sa introduca pe piata romanesca brandul de cosmetice profesionale Bruno Vassari, ce a devenit “Cel mai bun brand de cosmetice profesionale din 2007” in acelasi an asociindu-se cu o alta companie prestigioasa din domeniul esteticii, Proero, distribuitorul exclusiv “Starvac” in Romania, pentru a oferi cele mai calitative servicii precum si aparatura estetica de ultima generatie – Beauty Progress din Italia.
     Decizia s-a dovedit a fi un real succes, eforturile depuse in construirea brandului Beauty One, fiind rasplatite prin aprecierea unanima a specialistilor din domeniul estetic (manageri de salon, esteticieni, profesionisti din domeniu) ca fiind intr-adevar cea mai spectaculoasa evolutie a unei companii nou intrate pe piata.
     Mai mult decit o simpla intimplare, anul 2007 a propulsat Beauty One ca fiind un adevarat partener al unei afaceri de succes din domeniul estetic, majoritatea celor ce au decis sa deschida un salon de infrumusetare sau un centru SPA folosind produsele, dotarile si echipamentele estetice exclusive Beauty Progress, Beauty Line, Bruno Vassari, Starvac sau Show Make-up facind alegerea castigatoare intr-o piata tot mai competitiva.
De altfel Beauty One a reusit sa ofere cheia succesului in business-ul estetic, prin produse si echipament estetic cu rezultate imediate si de lunga durata, ce creaza valoare in orice salon de infrumusetare sau centru SPA si care ofera suportul dezvoltarii unei relatii de durata intre acesta si clientii sai.
     Inceputul anului 2008 a constituit o noua premiera in domeniul estetic odata cu lansarea celei mai performante scoli de cosmetica, Scoala BeautyOne, proiect coordonat de catre Dr. Manuela Ravescu, un binecunoscut profesionist in domeniu, ce se constituie in prezent ca fiind singura forma de scolarizarea estetica finalizata cu diploma de studii recunoscuta de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, in cadrul careia se studiaza cele mai noi tehnologii de tratare a diverselor inestetisme faciale si corporale atit cu ajutorul produselor cosmetice cit si cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie.

     Beauty One importa si distribuie, pe langa linia de cosmetice profesionale Bruno Vassari, tehnologie de ultima generatie precum Starvac, Beauty Line si Beauty Progress, precum si aparatura pentru IPL, vacuum, ultrasunete, electrostimulare, presoterapie, testare corporala, de nelipsit intr-un salon de frumusete. Pe langa toate acestea, Beauty One vine in intampinarea nevoilor voastre cu mobilier, accesorii si consumabile diverse. Cu alte cuvinte, totul pentru frumusete, intr-un singur loc.

Persoana de contact: Beauty One Distribution
Telefon: +40-724.244.401; +40-722.656.381

sursa: Beauty One Distribution

taguri: cosmetica, Bruno Vassari

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!