Noaptea reducerilor la Plaza Romania!

01 decembrie 2009 | Autor: Madalina Davidescu

Noaptea reducerilor la Plaza Romania!

Plaza Romania organizeaza o noua noapte alba a reducerilor in data de 3 decembrie, inainte de Mos Nicolae, cu ocazia lansarii campaniei de Sarbatori. Incepand cu orele 22:00 si pana la ora 2:00, clientii centrului comercial pot face cumparaturi in magazinele partenere cu discounturi valabile doar in ziua respectiva. Magazinele ofera reduceri incepand cu 10% si pana la 50%. Campania este derulata impreuna cu Credit Europe Bank, care ofera doar in noaptea de 3 decembrie sapte rate suplimentare la cumparaturi cu CardAvantaj.

Pe parcursul lunii decembrie, cu exceptia zilei de 3, vizitatorii Plaza Romania vor putea beneficia de cinci rate suplimentare la cumparaturi cu CardAvantaj. Posibilitatea cumparaturilor in mai multe rate in cadrul magazinelor de moda si accesorii a fost gandita ca un beneficiu suplimentar in aceasta perioada pentru clientii Plaza Romania, care ii va ajuta in planificarea bugetelor individuale de Sarbatori.
Clinetii care vor alege Plaza Romania drept destinatie nocturna de cumparaturi  vor avea parte de o surpriza. Noua VIP-uri feminine au acceptat provocarea organizatorilor si vor juca rolul de consultant de stil in magazinele din centrul comercial. Clientii vor putea beneficia de sfaturi de moda de la Gina Pistol, Nicoleta Macarencu, Daniela Crudu, Marina Dina, Cosmina Pasarin, Geanina Varga, Natalia Mateut, Roxana Ionescu, Andreea Spataru.

Concerte pentru cumparatori

In aceeasi seara, incepand cu orele 20:00, organizatorii au pregatit publicului doua concerte aparte. Pentru cei care vor sa ia o pauza de la cumparaturi, Andreea Banica va sustine cu concert incepand cu orele 20:00. Dupa ora 22:00, va urca la platane celebrul DJ Pagal, care va concerta pana tarziu in noapte. Intre timp, atmosfera va fi sustinuta de indragitii Daniel Buzdugan si Mihai Morar in rol de MC, care vor provoca publicul la mai multe concursuri.
 

Persoana de contact: Madalina Davidescu

sursa: Anchor Grup

taguri: reduceri, Plaza Romania

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!