O noua aroma încântatoare de la Celine Dion

16 mai 2008 | Autor: Laura Banica

O noua aroma încântatoare de la Celine Dion

     “Sensational reflecta femeia stapâna pe propriul destin. Vreau sa ofer inspiratie femeilor de pretutindeni pentru ca ele sa îsi traiasca visele si sa-si atinga adevaratul potential.” - Celine Dion

     “Coty Cosmetics anunta lansarea noului parfum de la Celine Dion - SENSATIONAL.

     ““Fiind printre primele staruri care a avut un parfum sub nume propriu, Celine Dion a jucat un rol foarte important în construirea atât de popularului segment de parfumuri cu nume de celebritati din industrie ”, afirma Bernd Beetz, CEO Coty, Inc.

     “Lansarea parfumului Sensational coincide cu o noua etapa a carierei lui Celine Dion, Turneul Mondial care a început în februarie 2008 si care o va purta pe cinci continente pentru cele 160 de spectacole planificate.

     “«Sensational aduce o atitudine cu totul noua portofoliului de parfumuri Celine Dion, care a generat mai mult de 500 milioane de dolari în vânzarile globale de la crearea sa în 2002. Acest parfum este cea mai noua expresie a inspiratiei, fortei si încrederii întruchipate într-una dintre cele mai captivante cântarete ale lumii » afirma Steve Mormoris, Senior Vice President Global Marketing.

---galerie---

     “Celine a dorit ca prin intermediul parfumului Sensational sa încurajeze femeile sa-i urmeze exemplul, sa emane luminozitate, forta si încredere în viata si cariera lor. Reusind sa umple scena cu puterea si magnetismul ei, Celine ofera inspiratie tuturor femeilor sa traiasca cu intensitate pe scena vietii.

     “Parfumul este o aroma florala, moderna, luminoasa creata de Maurice Roucel de la Symrise. Sensational se deschide cu note radiante de para racoritoare, îmbinate cu o delicioasa aroma de pruna si mar. Notele ademenitoare de fructe antreneaza ca prin minune simturile pe masura ce evolueaza într-un amalgam dinamic de note florale : stralucitoarea mimoza introduce inima florala si se împleteste cu ametitoarea iasomie, luminoasa frezie si irisul. Un parfum subtil de ambra bogata si mosc cald creeaza o armonie captivanta inspirata de esenta femeii sofisticate si încrezatoare.

     “Ambalajul imita argintul si razele albe ale reflectoarelor care strabat scena, anuntând sosirea unui personaj puternic, magnific.

     “Sticla frumos fatetata de forma ovala reflecta lumina, evocând eleganta si un aer sofisticat. Recipientul este scaldat într-o culoare trandafirie, chiar nuanta parfumului, cu un capac transparent suprapus peste o banda argintie.

     “Imaginea publicitara, îndrazneata si vibranta în acelasi timp, realizata de Alexi Lubomirski prezinta o Celine extrem de încrezatoare, dominând scena la începutul unui spectacol. Este luminoasa, îmbracata într-o creatie absolut uimitoare semnata Emanuel Ungaro.

     Colectia Celine Dion Sensational

Apa de toaleta
15ml50 RON
30 ml80 RON
50ml100 RON
100 ml130 RON

Parfum Deodorant Natural Spray
75ml31 RON
Body Spray
150ml25 RON


Persoana de contact: Laura Banica
Adresa de e-mail:
Telefon: +40-31-229.32.12

sursa: 2activePR

taguri: Celine Dion, Sensational, Coty

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!