Cel mai dorit bărbat din România

11 ianuarie 2012

Cel mai dorit bărbat din România

 Gillette Mach 3 Sensitive a organizat marți, 20 decembrie, finala concursului “Cel mai dorit bărbat din România” în clubul Fratelli din București. Cei 10 participanți aleși în prealabil de către cititorii site-ului www.sport.ro și-au etalat cunoștințele în materie de îngrijire personală, modă, bune maniere, dans și de seducție, iar Adela Popescu, Laura Cosoi si Dana Rogoz, juratele acestui concurs, au decis că Octavian Patras din Huși, județul Vaslui merită marele premiu: o excursie de o săptămână la Rio de Janeiro și un panou publicitar dedicat lui.

Primii 10 cei mai votați bărbați înscriși la concursul organizat de Gillette și sport.ro s-au întrecut aseară în cursa pentru titlul de ‘Cel mai dorit bărbat din România’. Câștigătorul este Octavian Patraș, din Huși, iar premiul pe care l-a câștigat este o excursie de o săptămână la Rio de Janeiro, pentru 2 persoane. De asemenea, imaginea lui Octavian va fi expusă pe un panou publicitar pentru Gillette Mach 3 “Cel mai dorit bărbat din România” în Huși, orașul de proveniență al câștigătorului, timp de 2 săptămâni.

 
“Am decis să particip la acest eveniment pentru că știu că femeilor le plac bărbații care demonstrează că au încredere în ei înșiși, că ţin cont de tendinţele din modă și că, mai ales, știu să se îngrijească. Acesta este și motivul pentru care folosesc Gillette Mach 3 Sensitive împreună cu gelul şi balsamul de la Gillette- știu că arăt mai bine dacă pielea mea rămâne fină și neiritată după bărbierit, chiar dacă am o piele sensibilă.“, a declarat Octavian Patraș, câștigătorul concursului Cel mai dorit bărbat din România.
Concursul-eveniment a avut 3 probe în cadrul cărora participanții au avut șansa de a-și demonstra cunoștințele în materie de îngrijire personală, modă, bune maniere și, nu în ultimul rând, abilitățile de dansatori și cuceritori. Membrii juriului au fost Dana Rogoz, Adela Popescu și Laura Cosoi alături de Răzvan Resmerița, Brand PR Manager P&G și Alina Badea de la sport.ro.
 
“Cred că cel mai important lucru pentru un bărbat este să aibă un aspect îngrjit și, neapărat, o piele fină care să te facă să-ți dorești să-i dai un pupic, iar ‚Cel mai dorit bărbat din România’ trebuie să aibă un look atrăgător și să aibă o atitudine care să denote încrederea”, spune Adela Popescu, membru al juriului.
Gillette Mach 3 Sensitive este razorul creat de Gillette special pentru bărbații cu piele sensibilă și pentru adolescenții care abia încep să se bărbierească. Pentru ca experiența de bărbierit fără iritații să fie completă, specialiștii dermatologi recomandă folosirea gamei complete de produse de îngrijire a pielii Gillette Mach 3 Sensitive: gel de ras, balsam după ras.
“Studiile Gillette au relevat faptul că cei mai mulți bărbați au pielea sensibilă – 3 din 4 bărbați declară că au pielea sensibilă și suferă de iritații după bărbierit. Gillette Mach 3 Sensitive este creat special pentru tipul de ten sensibil și asigură un bărbierit perfect și confortabil chiar și pentru cele mai sensibile zone ale feței”, declară Răzvan Resmerița, Brand PR Manager P&G.

taguri: Gillette Mach 3 Sensitive, barbierit, ten, piele, balsam

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!