Din luna martie, la Militari Shopping ai „Asistenta de Shopping”

15 martie 2011

Din luna martie, la Militari Shopping ai „Asistenta de Shopping”

Începând cu 8 martie Militari Shopping îşi răsfaţă vizitatorii oferindu-le sesiuni asistate de shopping, consiliere în materie de fashion şi sfaturi utile de cumpărături prin programul „Asistenta de Shopping”.
Într-un cadru prietenos şi intim, amenajat în centrul comercial Militari Shopping, expertul nostru Andreea Blaj, alături de echipa sa, va deveni Asistenta de Shopping a tuturor celor pasionaţi de modă şi cumpărături. Andreea este gata să-i ajute pe cei interesaţi să-şi aleagă cele mai potrivite outfit-uri, să-şi asorteze accesoriile, să-şi personalizeze camera, să-şi impresioneze invitaţii în cadrul unei cine deosebite sau să facă un cadou inedit unei persoane dragi.

Asistenta de Shopping este alternativa pe care o oferă Militari Shopping oricărei persoane interesate de modă, dar care are prea puţin timp liber spre a-l dedica şedinţelor prelungite de shopping. Programul le va ajuta să economisească timp, oferindu-le informaţii profesioniste şi concrete, care îi va ajuta să ia cele mai bune decizii.
„Militari Shopping şi Asistenta de Shopping le îndeplineşte visul tuturor celor ce şi-au dorit să poarte o discuţie liberă cu un profesionist în materie de fashion, să înveţe cum să se pună în valoare păstrându-şi propriul stil sau pur şi simplu să participe la o sesiune fun de shopping, în grupul de prieteni, în care să afle ultimele trenduri din modă.”, explică Asi Kahana, General Manager Militari Shopping.

„Asistenta de Shopping nu este doar un program format din profesionişti în materie de modă. Noi luăm în consideraţie dorinţele şi gusturile clienţilor, le înţelegem nevoile; pe scurt, ne ocupăm de lifestyle coaching!”, spune Andreea Blaj.
În fiecare joi şi vineri, în intervalul 16:00-21:00, Asistenta de Shopping va oferi gratuit sfaturi şi îi va însoţi în sesiuni de shopping pe toţi cei înscrişi pe www.militari-shopping.ro, pe pagina de facebook www.facebook.com/militarishopping sau la adresa de mail asistenta@militari-shopping.ro.

Spor la cumpărături!

Cine e Asistenta de Shopping?
Andreea Blaj conduce o echipă de tineri talentaţi şi entuziaşti.
Absolventă a Universităţii de Arte din Bucureşti, Facultatea de Arte Decorative şi Design, secţia Arte şi Design Textil, a participat la câteva expoziţii de grup cu pictură şi grafică la Galeria Occident, Biblioteca Academiei Române şi Muzeul Ţăranului.
Deţine diploma eliberată în 2006 de Guinness World Records şi UNICEF pentru cea mai lungă pânză pictată de copii din lume. Iar în 2007 a primit premiul Golden Brush, în cadrul festivalului internaţional Small Montmartre of Bitola, din Macedonia.
 

taguri: shopping, Asistenta de Shopping, militari shopping

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!