Haute Fantaisie de Sophie Levy cucereste inima romancelor

10 iulie 2008 | Autor: Rainbow Idea

Haute Fantaisie de Sophie Levy cucereste inima romancelor

     Brandul 'Les Bijoux de Sophie' a venit in Romania incepand cu aceasta luna in Bucuresti, magazinul Manoush din Baneasa Shopping City.

     De origine franceza, creatoarea Sophie de Levy este pioniera in ceea ce face. Ea este de altfel creatoarea conceptului 'Haute Fantaisie' ce simbolizeaza 'libertate absoluta in creatie' fara limite, fara bariere. In urma cu 10 ani ea a fost prima care a deschis granitele din lumea bijuteriilor spre fantezie si bucuria de a glumi.

     Sophie de Levy ne invata ca putem trai si fara diamante, safire sau alte pietre pretioase. Putem sa ne simtim minunat, incredibil de frumoase si chiar mai misterioase. Creatoarea nu are nici-o limita in utilizarea materialelor, prin creatiile sale incercand parca sa ne spuna cate o poveste. Astfel, ea nu ezita sa sculpteze o floare din latex oferindu-i atributul de bijuterie prin lantul aurit.      In Franta 'Les Bijoux de Sophie' au devenit un punct de referinta in materie de 'haute fantaisie'. In lumea bijuteriilor lui Sophie, entuziasmul, impertinenta, incalcarea tuturor prejudecatilor sunt cuvinte de ordine.

     Noua colectie, Les Bijoux de Sophie este o experienta onirica, vegetala si colorata. Sophie Levy redeseneaza surrealismul jucandu-se cu fauna si flora. Noua colectie 'Love is all' cuprinde bijuterii cu iepuri, ciorchini de struguri stralucitori si fluturi multicolori. Creatoarea flirteaza prin colectia sa cu influente din picturile lui Arcimboldo, si cu imaginatia lui Walt Disney... Un univers extrem de savuros, sprintar si optimist.
     Sophie de Levy ar fi putut trai la inceputul secolului si tot in elementul sau s-ar fi simtit. Colectiile 'Les Bijoux de Sophie' au fost asemanate (in Europa de Vest) cu 'cabinetele de curiozitati', ultra fashion.

     Capul de mort prezent in forme/ posturi diferite este piesa dominanta a universului lui Sophie Levy, influenta venind din gotic si rock and roll. Creatiile sale sunt intotdeauna delicios de tandre, cateodata ambigue, dar niciodata macabre. Dovada, capetele de mort in forme mignione, ce au montate pe ele o floricica.

     Talentul lui Sophie de Levy este acela de a pune in lumina obiectele care nu ar avea nimic de-a face cu lumea bijuteriilor. Ea stie sa transforme in bijuterii irezistibile o banana din ceramica sau o maimutica care ar fi putut foarte bine sa sara dintr-un ou cu surprize. Cu siguranta stilul abordat este kitsch dar este atat de rafinat incat ne seduce.

     Aceste bijuterii isi delimiteaza singure un univers unde femeia isi redescopera copilaria. Povestile pentru oameni mari, desenele animate, un pic de estetica a la Tim Burton, o doza mare de sirop roz..., asa am putea descrie 'haute fantaisie' a lui Sophie Levy.
     Ca dovada ca fantezia lui Sophie nu are limite, creatoarea a adaugat in colectia sa piese pentru cainele Medor, pentru ca acesta sa fie asortat cu stapana sa.

     Pentru a gasi bijuteriile Sophie de Levy, mergeti in singurul loc din Bucuresti unde le puteti gasi si anume in magazinul Manoush din Baneasa Shopping City, 1st floor 104B

     Brandul MANOUSH este prezent in Romania prin franciza. Manoush isi gaseste locul in prestigioase locatii din toata lumea incepand cu Franta, prin cele 4 magazine proprii, situate in pozitii de prima clasa din Paris si in binecunoscutele Galerii Lafayette, Printemps, Bon Marche, urmate de SUA (Barneys, Bergdorf, Kitson – Los Angeles), Marea Britanie (London – Harvey Nichols, Fenwick Bond Street), Spania, Italia, Rusia, Japonia, (Colette, Isetan – Tokyo), Hong Kong, Emiratele Arabe Unite (Dubai), Korea, Liban.

Persoana de contact: Rainbow Idea

sursa: Rainbow Idea

taguri: Manoush, Sophie de Levy, Les Bijoux de Sophie

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!