Iwostin - dermocosmetice pentru pielea sensibila

17 aprilie 2008 | Autor: Dana Pocarascu, marketing & PR specialist

Iwostin - dermocosmetice pentru pielea sensibila
copyright: Iwostin

     Începând cu primavara anului 2008, în România se lanseaza gama dermocosmetica Iwostin. Formulele produselor pe baza de apa termala de Iwonicz Zdroj sunt elaborate în strânsa colaborare cu medicii dermatologi. Previn si trateaza probleme dermatologice, datorita ingredientelor active moderne, de ultima generatie. Disponibila exclusiv în farmacii, gama Iwostin este recomandata în special persoanelor cu piele sensibila si alergica.

     Gama Iwostin a fost elaborata prin colaborarea specialistilor din domeniile dermatologiei, cosmetologiei si biotehnologiei. Primele produse pe baza de apa termala de Iwonicz Zdroj au fost lansate în Polonia în anul 2002. Cunoscând o dezvoltare continua, gama Iwostin cuprinde în prezent produse care asigura îngrijirea completa a fetei si a corpului, create în beneficiul pielii sensibile, în functie de cerintele specifice ale acesteia.
     Fiecare produs contine ingrediente eficiente si non-agresive pentru pielea sensibila. Multe dintre ingrediente sunt substante active brevetate, rezultat al celor mai recente descoperiri în domeniul dermatologiei, cu actiune confirmata de numeroase teste.

     În România vor fi disponibile urmatoarele produse dermocosmetice din gama Iwostin: apa termala Iwostin, sapunul dermatologic, gelul pentru spalare, laptele demachiant hidratant, lotiunea tonica purificatoare - calmanta, crema hidratanta, crema intens hidratanta SPF 20, lotiunea hidratanta pentru corp, crema semigrasa, crema nutritiva pentru noapte cu vitaminele C+E, crema pentru mâini SPF 10, gelul contur ochi.

     Apa termala din dermocosmeticele Iwostin

     Apa termala din produsele dermocosmetice Iwostin provine din izvoarele Iwonicz Zdroj – o statiune balneara cu o traditie de peste 400 de ani. Actiunea benefica a apei de Iwonicz asupra pielii se datoreaza continutului de oligoelemente si minerale, precum dioxid de siliciu, iod, brom, strontiu, magneziu si fluor.

     Laboratorul Iwostin – fabrica de frumusete

     Laboratorul Iwostin este un complex modern, construit si administrat în conformitate cu normele riguroase ale industriei cosmetice.
Fiecare etapa de creare a unui nou produs – de la elaborarea formulei pâna la testarea produsului finit – presupune expertiza medicilor dermatologi. De aceea, gama Iwostin este perfect adaptata nevoilor persoanelor care doresc o îngrijire eficienta sau cerintelor specifice ale persoanelor cu probleme dermatologice.

     Testele – garantia sanatatii pielii

     Lansarea pe piata a fiecarui produs implica riguroase teste prealabile, verificându-se eficienta si siguranta acestuia.

     Dermocosmeticele Iwostin sunt disponibile exclusiv în farmacii.

     Apa termala de Iwonicz Zdroj

     Actiunea unica a apei de Iwonicz Zdroj se datoreaza continutului bogat în:

  • Dioxid de siliciu, care stimuleaza imunitatea si confera elasticitate pielii;
  • Ioni de calciu si acid boric, care asigura o actiune astringenta si antiinflamatoare.

     Apa termala de Iwonicz Zdroj are proprietati calmante deosebite: calmeaza mâncarimile si iritatiile pielii, eliminând efectele actiunii apei dure. Apa termala de Iwonicz Zdroj are unul dintre cei mai mici indici de duritate dintre apele termale disponibile consumatorilor (8,40N).

Persoana de contact: Dana Pocarascu
Telefon: +40-752.090.599

sursa: Iwostin

taguri: Iwostin

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!