Misiunea Debenhams continua: Styling the nation, din Baneasa Shopping City

25 iunie 2009 | Autor: Anca Petrescu

Misiunea Debenhams continua: Styling the nation, din Baneasa Shopping City

     In aceasta vara, Debenhams isi continua misiunea Styling the Nation prin deschiderea unui nou magazin in Bucuresti, la etajul 1 in centru comercial Baneasa Shopping City. Deschiderea magazinului a avut loc pe 23 iunie, iar primii 1000 de clientii sunt asteptati cu un cadou.

     Cel mai nou department store Debenhams, prezinta colectiile pret-a-porter ale designerilor Julien Macdonald, Jasper Conran si John Rocha, alaturi de cele ale brandurile proprii Red Herring, Mantaray, Maine sau Materinity.

     Intreaga familie este rasfatata cu tinute exclusive, ce poarta semnatura creatorilor de moda reuniti in galeria Designers at Debenhams. Pentru acest sezon, colectiile capteaza influente din intreaga lume si traseaza liniile pentru un stil nonconformist, exotic si lejer. Exotica imbina printuri exotice cu palmieri cu costume suple, Libertine transmite vibratii multicolore si realizeaza un look casual prin genti scolaresti si croieli arhitecturale, in timp ce Glamazon propune o abordare stralucitoare a stilului hippy chic.

Persoana de contact: Anca Petrescu

sursa: comunicatemedia.ro

taguri: Debenhams, haine, moda, pret-a-porter

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!