WONDER GARAGE SALE - finalul primei editii

10 martie 2011

WONDER GARAGE SALE - finalul primei editii

Sambata, 5 martie, a avut loc prima editie a targului Wonder Garage Sale, in spatiul de evenimente din Popa Nan 82. Expozantii au adus haine, accesorii si obiecte de care nu se mai foloseau si le-au scos la vanzare spre a-si gasi un nou proprietar, care sa le aprecieze la adevarata lor valoare.
Si vedetele au fost prezente prin reprezentantii lor la targul Wonder Garage Sale. Dana Savuica, Vali Barbaulescu, Gina Pistol, Cori Gramescu, Daiana Anghel, Sophia, Raluca Lazarut, DJ Miki Love, Ellie White, Elena de la Mandinga si designerii Laura Lazar si Adelina Ivan au donat obiecte ce le-au apartinut. Banii stansi din vanzarea acestora, au fost donati Asociatiei MaiMultVerde care va achizitiona si planta in luna aprilie 50 de copaci.

Toti vizitatorii au primit din partea Redd’s cate o bere, iar doamnele si domnisoarele au primit si cate un martisor.
Wonder Garage Sale a fost mai mult decat un targ, a fost un loc unde lumea a venit sa se simta bine, sa socializeze, sa stea la un pahar de vorba si sa profite de timida zi de primavara care a dezghetat un pic atmosfera sambata. Si pentru ca atat participantii, cat si clientii au fost foarte incantati de eveniment, am decis sa organizam si o a doua editie, la inceputul lunii mai. Asa ca daca sunteti interesati, adresa wonder.fairs@gmail.com va sta in continuare la dispozitie pentru inscrieri si informatii.

Multumim partenerilor nostri: Asociatia MaiMultVerde si Redd’s.

Ne revedem in curand in Popa Nan 82!
 

taguri: wonder garrage sale

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!