Programe de Master in Moda, Comunicare si Relatii Publice, Managementul Evenimentelor la Istituto Europeo di Design, Italia

04 decembrie 2006 | Autor: Diana Popescu, director marketing

     Istituto Europeo di Design Italia, reprezentat in Romania de firma Edu Project, prezinta programele de Master in domenii legate de moda, comunicare si relatii publice in moda si management, managementul evenimentelor la scolile IED Communicazione si IED Moda Lab din Milano, Roma si Barcelona.

     Programele de master incep din 2007, iar cursurile se desfasoara in limba engleza.
     - Fashion Marketing & Trend Research (Barcelona, februarie 2007) are obiectivul de a forma viitori specialisti capabili sa identifice, sa evalueze si sa selecteze oportunitatile de pe piata si sa stabileasca strategii in sfera comunicarii si imaginii brandurilor in domeniu. Totodata, studentii vor dobandi abilitatile necesare pentru elaborarea planurilor de marketing si comunicare, dar si cele necesare pentru a contribui la lansarea de noi tendinte in domeniu.
     - Fashion Communication & PR (Milano, ianuarie 2007) este destinat formarii de specialisti capabili sa defineasca si sa integreze politicile de comunicare, sa gaseasca cele mai potrivite medii de comunicare in functie de grupurile tinta, sa selecteze si sa coordoneze persoanele care vor contribui la definirea si promovarea imaginii companiei: fotografi, stilisti etc., sa produca si sa coordoneze strategia de comunicare astfel incit mesajul companiei sa ajunga la public.
     - Beauty & Spa Management (Milano, aprilie 2007), ofera studentilor cunostintele profesionale de baza necesare pentru a-si desfasura cu succes activitatea in industria de frumusete, ca manageri de comunicare/publicitate, manageri de marketing, ofiteri de presa, manageri de centre de infrumusetare, directori de vinzari, manageri de produs.
     - Luxury Marketing Management (Roma, aprilie 2007) are drept scop a instrui managerii care opereaza in companiile care produc sau ofera bunuri sau servicii de lux.
     - Managementul Evenimentelor (Milano, ianuarie 2007), este destinat absolventilor unor institutii de invatamint superior sau profesionistilor in domeniu, contribuind la formarea acestora ca manageri de evenimente (promotii, prezentari de moda, targuri, relatii publice etc.).

     Pentru alte detalii va rugam sa contactati Edu Project, reprezentant in Romani al IED Italia.

     Edu Project este agent in Romania al mai multor universitati si scoli de limba din Italia, Grecia, Cipru, Germania, Spania, Portugalia si Marea Britanie.

Persoana de contact: Diana Popescu
Adresa de e-mail:
Telefon: +40-314-094.678; +40-741.252.487

sursa: edu project

taguri: Istituto Europeo di Design Italia

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!