Mineralium Dead Sea - Highway to Beauty

27 august 2012

 Mineralium Dead Sea a organizat în perioada 24-25 august evenimentul de lansare “Highway to Beauty”, ce a avut loc în stațiunea Mamaia, județul Constanța, plaja IAKI BEACH. Conceptul evenimentului a promovat importanța frumuseții prin sănătate, sugerand drumul inițiatic al redescoperirii frumuseții aflate în fiecare reprezentantă a sexului frumos. Între 24 și 25 august, Autostrada Soarelui s-a transformat în Autostrada Frumuseții.

Evenimentul “Highway to Beauty” a început pe 24 august, când echipa Mineralium Dead Sea impreuna cu AUDI, partenerul oficial al evenimentului au plecat din București, având ca destinație stațiunea Mamaia, județul Constanța via Autostrada Frumusetii (A2). Pe autostradă au existat 2 opriri în benzinăriile Rompetrol Litro situate la  km 88 si la km 139 unde trainerii Zumba au organizat scurte sesiuni de dans. Frumusețea este interconectată cu sănătatea, de aceea Mineralium Dead Sea a ales unul dintre cele mai feminine și reconfortante sporturi, anume Zumba. Ziua de sâmbătă, 25 august, a fost destinată workshop-ului Frumusețe VIA Sănatate. Acesta s-a desfășurat pe plaja IAKI BEACH din Mamaia, fiind susținut de specialiști în beauty și nutriție. În cadrul workshop-ului s-au abordat teme de discuție precum: ingredientele cheie din produsele cosmetice, modalitățile de folosire a produselor cosmetice, îngrijirea tenului cu probleme, prevenirea îmbătrânirii tenului, importanța alimentației în sănătate etc.

Speakerii evenimentului au fost următorii:

Elena Ploeșteanu, antrenoare acreditată zumba, practică acest sport ce reprezintă o noutate în materie de fitness, o adevarată revoluție împotriva kilogramelor în plus. Zumba este o combinație perfectă între dans și aerobic, între exerciții fizice și distracție – toate pe o muzică hipnotizantă. Zumba combină exercițiile fizice cu distracția deoarece mișcările sunt inspirate din dansurile latino. La o ședință de Zumba se ard între 500-1000 de calorii.

 Cîrjan Denisa este cosmeticiana care le-a sfătuit pe cele prezente la eveniment cum să își îngrijească tenul. Cu o experiență de mai bine de 10 ani în domeniul cosmeticii, aceasta coordonează în prezent un centru de wellness și beauty. Ea are totodată și calitatea de terapeut în reflexoterapie și masaj somatic. 

Ȋn materie de nutriție, invitatele au primit sfaturi de la Alexandra Iliuță, trainer acreditat CNFPA şi tehnician nutriţionist. Alexandra este expert în sănătate, nutriţie, medicină tradiţională Ayurvedică. Ea a studiat artele marţiale timp de 5 ani de zile, taoismul, Tai Chi iar în prezent practică Yijinjing. Toate aceste cunoştinţe au determinat-o să creeze propriul concept de training – Kaizen Training. În japoneză, Kai înseamnă schimbare şi Zen simbolizează echilibrul, armonia.

Workshop-ul s-a încheiat cu o sesiune de ZUMBA, de inviorare pentru trup si suflet. 

Mineralium Dead Sea este noua gamă de produse pentru îngrijirea pielii și a tenului de la Marea Moartă. Misiunea MINERALIUM constă în stabilirea unui nou standard în estetica feminină prin crearea unei linii de produse ce combină beneficiile mineralelor de la Marea Moartă cu ingredientele active Sederma - lider mondial în industria cosmeticelor .

Produsele cosmetice MINERALIUM sunt destinate tuturor tipurilor de ten, inclusiv tenului cu probleme, fără a conține parabeni, alergeni și fără a fi testate pe animale. Printre beneficiile produselor MINERALIUM se numără netezirea și catifelarea pielii, curățarea și regenerarea în profunzime, calmarea iritațiilor, a senzațiilor de mâncărime și de arsură. Datorită ingredientelor naturale, MINERALIUM stimulează circulația și acționează ca un antibacterian natural, oferind relaxare profundă. 

Mineralium Dead Sea este disponibil în România în 4 game, fiecare destinată câte unui tip de piele, astfel: Gama HydraSource - destinată tuturor tipurilor de ten, Gama Matte&Clear pentru tenul mixt și gras, Gama Youth Source – produse antiaging și Gama Mineral Therapy – produse pentru îngrijirea coroporală.

 

 

 

taguri: Mineralium Dead Sea

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!