Centrul Medical Unirea va deschide primul spital privat pentru femei din România

11 septembrie 2007 | Autor: Sergiu Negut

Centrul Medical Unirea va deschide primul spital privat pentru femei din România

     Centrul Medical Unirea (CMU) inaugureaza lucrarile la primul spital privat din România dedicat în exclusivitate femeilor. Noua investitie va completa serviciile oferite pâna acum de clinica CMU pentru femei si va fi urmata de alte proiecte.

     Investitia în Spitalul de Obstetrica Ginecologie al Centrului Medical Unirea împreuna cu Centrul de Diagnostic CMU se ridica la 12 milioane de EURO din care 7,5 milioane de EURO în 2007. Investitia va fi finantata prin aportul de capital al 3i Plc (actionar în CMU din februarie), prin credite si din fonduri proprii.

     Primul spital privat de Obstetrica Ginecologie din România va avea peste 20 de saloane, 2 Sali de nastere si 2 Sali de operatii dotate cu aparatura de ultima generatie, pe o suprafata totala de 2000 m2. În cadrul spitalului vor lucra mai mult de 20 de specialisti ginecologi de renume, ca si numerosi specialisti ATI, ecografisti, neonatologi, cardiologi. Viitoarele mamici care apeleaza la acest spital vor beneficia de conditii de cazare exceptionale. (parcare privata, acces la internet, televizor, zone de relaxare pentru parteneri).

     Spitalul de Obstetrica Ginecologie Centrul Medical Unirea va fi inaugurat în al doilea trimestru al lui 2008 si va avea sediul în apropierea Centrului de Diagnostic CMU aflat în zona rezidentiala Baneasa.

     „Noul spital pentru femei vine în întâmpinarea nevoilor pe care le au pacientele clinicilor Centrului Medical Unirea. În fiecare luna medicii nostri diagnosticheaza peste 70 de sarcini în evolutie la pacientele posesoare de card CMU, pentru care asiguram asistenta medicala în cadrul unui protocol de sarcina complex si pentru care dorim sa cream conditii de nastere deosebite. Desi este un serviciu conceput în special pentru arondatele Centrului Medical Unirea, spitalul se adreseaza tuturor acelor femei care doresc sa beneficieze de cele mai bune si sigure conditii de nastere si asistenta medicala dupa nastere.” Sergiu Negut, director executiv Centrul Medical Unirea.

     Centrul Medical Unirea a fost fondat în anul 1995 de medicul cardiolog Wargha Enayati si a atras la începutul acestui an ca actionar minoritar fondul 3i Plc din Marea Britanie. CMU îsi desfasoara activitatea în 8 policlinici multidisciplinare în Bucuresti, si în colaborare cu peste 90 de clinici partenere în tara. Specializata pe furnizarea de servicii medicale integrate în sistem de arondare companii, CMU a depasit cifra de 45.000 arondati si este în continua extindere.

Persoana de contact: Sergiu Negut
Telefon: +40-21-222.92.94

sursa: Centrul Medical Unirea

taguri: Centrul Medical Unirea

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!