Centrul Medical Unirea se extinde în tara, printr-o achizitie în municipiul Cluj-Napoca

28 ianuarie 2008 | Autor: Sergiu Negut, director executiv CMU

Centrul Medical Unirea se extinde în tara, printr-o achizitie în municipiul Cluj-Napoca

     Centrul Medical Unirea inaugureaza prima sa clinica din afara Bucurestiului, prin cumpararea unei participatii de 49% la Centrul Medical Motilor din Cluj-Napoca. Aceasta este prima dintr-o serie de achizitii si proiecte greenfield menite sa extinda serviciile Centrului Medical Unirea la nivel national.

     Pr. Dr. Nicolae Hâncu, reprezentant CMM spune ca a ales Centrul Medical Unirea „pe de o parte pentru ca acesta este de 12 ani în prima linie a dezvoltarii serviciilor medicale private, iar pe de alta parte pentru ca dr. Wargha Enayati (fondatorul CMU) este un fost student al meu si un om deosebit, care a reusit sa aduca nu doar profesionalism, dar si dragoste si devotament pentru oameni în clinicile pe care le conduce. Împreuna vom reusi sa aducem un suflu nou în serviciile medicale private din Cluj si sa oferim clujenilor servicii medicale complexe la cel mai înalt nivel”.
     „Am ales Clujul ca prima locatie în afara Bucurestiului nu doar datorita amintirilor frumoase ce ma leaga de oras si de oamenii sai, ci si pentru ca aici avem deja aproape 2000 de pacienti arondati care ne dorim sa beneficieze de serviciile CMU la standardele noastre” a declarat dr. Wargha Enayati, fondator si Director General al Centrului Medical Unirea. „Centrul Medical Motilor a reusit foarte repede sa se impuna prin reputatia medicilor consultanti, incluzând un numar impresionant de profesori universitari. Eu cred ca trebuie sa invatam tot timpul sa facem lucrurile mai bine, si ne dorim sa beneficiem de expertiza D-lui Profesor Hâncu pentru a deveni o clinica de referinta în diabetologie, atât în Cluj cât si în Bucuresti”.
     Centrul Medical Motilor beneficiaza de o echipa de profesionisti de renume formata în jurul profesorului Nicolae Hâncu, renumit diabetolog si cadru didactic univesitar. De asemenea are dotari performante pentru consultatii si tratamente în cele mai cautate specialitati (cardiologie, gastroenterologie, endocrinologie, ortopedie).
     Valoarea tranzactiei cu CMU a fost de 0.5 mil. Euro dar ambele parti iau în calcul trecerea pachetului majoritar de actiuni la CMU în urmatorii ani. Va urma o perioada de tranzitie de 6-12 luni în care centrul va functiona sub ambele denumiri (CMM si CMU) perioada în care vor avea loc transferul de know how, adaptarea si adoptarea sistemelor CMU în noile locatii.

     Centrul Medical Unirea a fost fondat în anul 1995 de medicul cardiolog Wargha Enayati si a atras, la începutul lui 2007, ca actionar minoritar fondul 3i Plc din Marea Britanie. CMU îsi desfasoara activitatea în 8 policlinici multidisciplinare în Bucuresti, si în colaborare cu peste 100 de clinici partenere în tara. Specializata pe furnizarea de servicii medicale integrate în sistem de arondare companii, CMU are aproximativ 50,000 de arondati si este în continua extindere.

Persoana de contact: Sergiu Negut
Telefon: +40-21-327.11.88
Fax: +40-21-327.11.95

sursa: Centrul Medical Unirea

taguri: CMU, Cluj, clinica

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!