La anotimp nou, achizitii noi!

23 februarie 2011

La anotimp nou, achizitii noi!

Primavara natura se innoieste, noi ne innoim garderoba si, evident, pentru aceasta, trebuie sa facem loc in dulapuri si debarale.

Si pentru ca vorbim de innoirea de primavara, ne gandim si la marea noastra casa, natura, oferidu-i, cu ajutorul vedetelor, puieti de copaci pe care Asociatia MaiMultVerde (www.maimultverde.ro) ii va planta in luna aprilie. Pentru aceasta, vedetele au raspuns prezent invitatiei noastre de a dona obiecte personale, iar banii stransi din vanzarea acestora vor fi redirectionati catre Asociatia MaiMultVerde care in primii trei ani de functionare, 2008 - 2010, a lucrat cu peste 15.000 de voluntari si a plantat peste 500.000 de puieti.

Demersului nostru ecologic i s-au alaturat Gina Pistol, Raluca Lazarut, Dana Savuica, Cori Gramescu, Vali Barbulescu, Daiana Anghel, Sophia, DJ Miki Love, Ellie White si Elena de la Mandinga. Fiecare dintre ele a ales obiecte pe care le-a folosit cu drag, dar care acum nu isi mai gasesc locul in garderoba ori in casa lor sau care, pur si simplu, merita sa fie valorificate in scopuri caritabile. In plus, cumparatorul va primi si o felicitare/thank you note, prin care Asociatia MaiMultVerde il va tine la curent cu plantarea si evolutia copacelului pe care l-a primit in schimbul achizitionarii obiectului.

Vino sa iti achizitionezi obiecte cu poveste, la preturi fantastice, sau sa intri in posesia celor care au apartinut vedetelor autohtone, ajutand astfel la plantarea unui copacel. Ai la dispozitie o zi intreaga, pe 5 martie, de la ora 12 la ora 20, la Wonder Garage Sale, in spatiul de evenimente din Popa Nan 82. Taxa de intrare pentru cumparatori este de 5 lei si primesc o bere Redd’s din partea casei.

Iar daca te-ai decis brusc sa imparti si tu din bunurile de care te-ai folosit candva si acum nu vrei sa le arunci pur si simplu, pentru ca inca sunt bune si isi pot gasi un nou proprietar, mai ai o sansa de a participa. Inscrie-te acum la wonder.fairs@gmail.com si vei primi toate detaliile de care ai nevoie.

Atentie, locurile sunt limitate !

Ne vedem in Popa Nan 82 !

Multumim partenerilor : Asociatia MaiMultVerde si Redd’s
 

taguri: garage sale, haine, imbracaminte

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!