Doua fete noi pentru Rimmel

23 octombrie 2008

Doua fete noi pentru Rimmel

     Societatea se schimba, brandurile evolueaza, iar Rimmel tine pasul cu aspiratiile consumatorilor sai, de aceea si-a improspatat imaginea cu doua fete noi - Lily Cole si Sophie Ellis-Bextor.

     Tranzitia de la punk princess la urban glamour queen, de la beauty Made in London la Live the London Look, s-a petrecut firesc, ca o completare a creativitatii prin infatisare si atitudine a iubitoarelor de Rimmel London.

     Rimmel London a decis sa schimbe strategia de comunicare si sa fie reprezentat de mai multe tipuri de frumusete "pentru a sustine cresterea extraordinara a brandului Rimmel London in intreaga lume, dar mai ales in SUA si in Asia".

     Kate Moss, imaginea brandului inca din 2002, va fi in continuare una dintre purtatoarele de cuvant ale Rimmel London. "Credem ca fidelii nostri consumatori se vor identifica cu noile imagini, iar alaturi de icon-ul Kate Moss, care s-a dovedit de-a lungul anilor reprezentativa pentru imaginea si stilul Rimmel, brandul va reusi sa iasa si mai mult in evidenta prin noile campanii de comunicare", declara Steve Mormoris, senior vice president al global marketing pentru Coty Beauty.

     Evenimentul din 22 octombrie sub semnul "purple", culoarea noului look Rimmel London, prima schimbare vizibila pentru consumator, a prilejuit dezvaluirea noilor fete Rimmel, dar si lansarea rujului Hydra Renew, primul produs Rimmel a carui purtator de imagine este Sophie Ellis-Bextor.

     Astfel ca, expozitia fotografica cu cele trei imagini Rimmel - Lily Cole, Sophie Ellis Bextor si Kate Moss, a fost completata si de making of-ul noii campanii de comunicare si de spotul TV Hydra Renew vizionate in premiera de catre jurnaliste, dar si de o prezentare de moda in care nuantele noului ruj Hydra Renew au fost asortate unor excentrice si extrem de stilate palarii Muhlbauer, de la Casa del Arte.

     Jurnalistele le-au putut admira pe cantareata si fostul model Sophie Ellis-Bextor, 29 de ani, binecunoscuta autoare a hitului "Murder on The Dancefloor" si Lily Cole, model de top din generatia tanara si studenta la Cambridge, care vor aparea in mai multe campanii de-a lungul anului. De asemenea, Kate Moss va continua sa apara in propriile sale campanii la produsele Rimmel London.

     Lily Cole, 20 de ani, intruchipeaza frumusetea britanica ingenua - tenul palid si parul rosu de foc. In noiembrie 2004 a primit titlul de "Model of the Year". Lily este de asemenea si imaginea altor branduri de prestigiu din industria modei.

     Sophie Ellis-Bextor, noua imagine Rimmel pentru rujul Hydra Renew declara la semnarea contractului cu Rimmel London "Este o mare oportunitate pentru mine sa reprezint un brand atat de inovativ ca Rimmel London. Am avut dintotdeauna o pasiune pentru make-up, inca de cand eram mica si sunt foarte atasata de Rimmel, fiind prima marca de machiaj pe care am folosit-o. Sunt onorata ca am fost aleasa sa lucrez alaturi de un icon asa cum este Kate Moss".

     Sophie Ellis-Bextor si-a inceput cariera in 1997 cu trupa de muzica Indie "The Audience". In anul 2000 a scos albumul "If this ain't love", unul dintre cele mai bine vandute albume cu muzica dance ale decadei. A inregistrat ulterior alte trei albume de succes (2001 Read My Lips, 2003 Shoot From The Hip, 2007 Trip the Light Fantastic), iar hit-ul "Murder on the Dance Floor" ramane cel mai ascultat in Europa in anul 2002.

sursa: 2activePR

taguri: rimmel, mascara, Sophie Ellis-Bextor, Lily Cole

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!