Bio fashion show a la Adina Buzatu si Catalin Botezatu

28 septembrie 2009

Bio fashion show a la Adina Buzatu si Catalin Botezatu

     Curentul bio intens promovat de mai multi ani in strainatate ia amploare si in Romania. Zilele trecute s-a deschis si la Bucuresti primul bistro-restaurant de cinci stele cu meniu integral bio. Constienti de beneficiile pe care hrana sanatoasa le aduce calitatii vietii, Adina Buzatu si Catalin Botezatu s-au alaturat demersului Miko Palace Cafe inaugurand seara cu doua fashion showuri de exceptie.

     Special pentru aceasta ocazie, Adina Buzatu a stilizat o colectie de 16 outfitt-uri destinate barbatilor care stiu stiu sa se ingrijeasca si isi doresc o imagine pe masura demonstrand ca sportul si dieta sanatoasa merg mana in mana cu stil de succes. Croielile slim, stofele de calitate si detaliile impecabile cu semnatura Messagierie, Tombolini, Vakko si Bagutta, toate reprezentate in exclusivitate in Romania de Adina Buzatu au pus in evidenta aspectul fizic aromios al celor mai frumosi manechini pe care Adina ii foloseste de obicei in prezentarile sale si care sunt majoritatea sportivi de performanta sau impatimiti ai sportului.

     Accesorii rafinate precum bretelele din matase naturala de la Albert Thurston, butonii cu pietre semipretioase lucrati manual de la Babette Wasserman sau papioanele de la Ascot au completat elegant tinutele care, desi aparent simple, conform ultimelor tendinte ale modei, au fost cu adevarat spectaculoase datorita detaliilor impecabile.

     Eleganta clasica a costumelor Prince of Wales si Pinstripes a atras atentia maestrului Mircea Albulescu, recunoscut pentru exigenta cu care isi alege tinutele vestimentare, linia office l-a impresionat pe politicianul Codrin Stefanescu , iar stilul business-casual l-a incantat pe presedintele TVR, Alexandru Sassu. Spectaculoasele tinute de seara, sacourile din catifea in culori intraznete si camasile de ceremonie au fost indelung aplaudate nu doar de Dan Sucu, Nassar Nassar, regizorul Petre Nastase sau ambasadorul Romaniei in Singapore, Silviu Ionescu, ci si de doamnele prezente la eveniment. Trioul Mioara, Oana si Catinca Roman, Ilinca Vandici, Crina Abrudan, Rodica Nassar, Adriana Bahmuteanu, Luminita Fatu (Presedinta Asociatiei Partenerilor Diplomatilor Romani), etc.s-au declarat incantate de imaginea promovata de manechinii Adinei Buzatu recunoscand ca stilul este o componenta definitorie a imaginii unui barbat de succes.

sursa: comunicatemedia.ro

taguri: stil, moda, catalin botezatu, adina buzatu

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!