Tribal Body Treatment, rasfatul simturilor

30 iunie 2009

Tribal Body Treatment, rasfatul simturilor

     Tribal Body Treatment este un rasfat total pentru simturi si un tratament instant de wellbeing. Tratamentul vine in completarea celui de fata, oferindu-va o calatorie magica in mai multe regiuni ale globului din Africa si pana in Polynezia. Acest tratament contine produse FAIR TRADE si face ca Bernard Cassiere sa fie una dintre companiile care folosesc corect resursele naturale.

     Pasii tratamentului:
- African Mood body scrub cu Ulei catifelant de Baobab amestecat cu cafea arabica 100% pentru o exfoliere delicata dar si energica. Baobabul este un copac sacru african recunoscut pentu longevitate si rezistenta. Preferat de femeile senegaleze, uleiul de baobab extras din semintele de baobab este emolient si hidratant. Particulele de cafea au proprietati de eliminare a celulelor moarte si de stimulare a microcirculatiei.

     - Amerindian Legends Imapachetarea cu ceara de cactus, reface energia pielii si ii ofera stralucire. Cactusul este un simbol al culturii mexicane, in vremea civilizatiei aztece, planta fiind considerata miraculoasa datorita capacitatii de inmagazinare a apei. Este recunoscut pentru proprietatile de hidratare si energizare.

     -Polynezian Ceremony Masaj al intregului corp cu balsam de Monoi din Tahiti. Inspirat din tehnicile hawaiene acest masaj reproduce valurile oceanului Pacific, reface fluxul energetic natural al corpului. Masajul ofera o relaxare totala si o catifelare a pielii. Balsamul Monoi este obtinut din macerarea florilor de Tiara in ulei rafinat de cocos.

R

     ezultatul acestui tratament este o piele catifelata, stralucitoare si relaxata.

     La centrul nostru va stau la dispozitie aparate de ultima generatie, cu ajutorul carora veti obtine rezultatele pe care le doriti: Cellu M6 aparatul cu ajutorul caruia se pot trata toate tipurile de celulita, aparate de electrosonostimulare, folosite pentru tonifierea musculaturii si pentru diminuarea depozitelor de grasime, aparate care folosesc razele infrarosii pentru a va ajuta sa slabiti localizat, in zonele in care dumneavoastra aveti nevoie.

sursa: comunicatedepresa.ro

taguri: Tribal Body Treatment, piele, masaj, relaxare

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!