Tratament revulotionar al migrenelor si durerilor menstruale cu extractul din planta Petasites Hyb

25 august 2008 | Autor: Live Well Products SRL

Tratament revulotionar al migrenelor si durerilor menstruale cu extractul din planta Petasites Hyb

     Tratament revulotionar al migrenelor si durerilor menstruale cu extractul din planta Petasites Hybridus Migrenal este singurul produs din Romania care contine acest ingredient !

     Live Well Products Srl anunta lansarea pe piata din Romania a suplimentului natural Migrenal, singurul extract natural de pe piata continind ingredinetul Petasin obtinut din planta Petasites Hybridus

     Butterbur (Petasites hybridus) este o planta care creste in Europa, USA and Asia si care de mult timp este folosita de medicina naturala. Studii medicale stiintifice recente au demonstrat faptul ca Butterbur este eficace in reducerea aparitiei si duratei migrenelor, atenuarea considerabila a durerilor ptr si post menstruale. Migrenal poate imbunatati si circulatia intra-craniana a singelui , ajutind si implicit functiile neurologice. Tratamentul poate fi folositor si in rinite alergice, astm si alergii diverse.

     Este dovedit stiintific ca ingredientul principal din extractul din Butterbur, Petasin, joaca un rol important in reducerea discomfortului neurologic cauzat de migrene, dureri menstruale , lumina puternica si stress, astm si alergii.

     Instructiuni de folosire:

     Ca supliment nutritiv, 2 capsule pe zi, luate dupa masa.
     Compozitie per capsula
     Butterbur extract 100 mg (per capsula)
     DZR: 200 mg
     Importator exclusiv: Live Well Products SRL

     Firma distribuitoare unica a produsului cauta activ distribuitori .farmaciile si magazinele naturiste ne pot contact de pe unul din siturile noastre cu linkuri prezente in www.smart-living,ro

     Live Well Products Srl este importator unic si altor produse de brand international cum ar fi RU21 pastila KGB impotriva mahmurelii, Sytrinol – produs natural care reduce colesterolul cu peste 30 %, MenaQ-7 – singura vitamina naturala K2 din Romania impotriva osteoporozei, Hoodia-Diet Complex cu Hoodai Gordonii, Citrimax si ChrmoeDiet, Mega Omega – singura Omega 3 certificata fara mercur, Vita-Min-Ele – 50 de vitamine si extracte intr-o singura tableta , CoQSol Coenzima Q10 Taneka Japonia cu dubla solubilitate, in format de 100 mg , Prostate Covktail cu MSM etc.

     Marca Smart Living este identificata cu calitatea suprema in suplimente alimentare si produsele importate sint unice, marca inregistrata si patentate in urma studiilor clinice/medicale aprofundate din Statele Unite.

Persoana de contact: Live Well Products SRL
Telefon: +40-727.774.736

sursa: Live Well Products SRL

taguri: supliment, nutritie, menstruatie

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!