Petrecere cu stil la 10 ani de "Levintza prezinta"

10 decembrie 2010

Petrecere cu stil la 10 ani de "Levintza prezinta"

Miercuri, 8 decembrie, a fost seara de gala. Creatoare de moda Doina Levintza a aniversat 10 ani de emisiune „Levintza prezinta”, un deceniu de moda si creatie, o incursiune in lumea stilului si elegantei, la Prima TV.

Evenimentul a avut loc intr-un decor inspirat de spiritul cosmopolit al Capitalei si s-a bucurat de prezenta a peste 150 de invitati.

Alaturi de creatoarea de moda Doina Levintza, la petrecere au participat Andreea Raicu, Geanina Varga, Andreea Fried, Dan Cruceru, Dan Fintescu, “mondenele” Andreea Gramosteanu, Mirela Zeta si Andreea Samson, “trasnitele” Rocsana Marcu, Livia Taloi, Lavinia Stoica si Raluca Guslicov, Grig Chiroiu, Florentina Opris, Ilie Nastase si Brigitte Sfat, Ovidiu Buta, Stephan Pelger, Lena Criveanu, Mihaela Glavan, Laura Lazar, Alexandru Abagiu, Marius Baragan, Elvira Deatcu, Cristi Iacob, Dan Turturica, Maria Dinulescu, Roxana Iliescu, Tania Budi, Adrian Oianu, dar si tineri designeri, jurnalisti sau oameni de afaceri.

Invitatii au putut urmari o retrospectiva a celor 10 ani de emisiune “Levintza prezinta”, au cantat si au dansat impreuna cu Horia Brenciu si orchestra sa, petrecerea continuand pana dupa miezul noptii.

Pentru cei 10 ani de emisiune, Doina Levintza a primit din partea echipei Prima TV un trofeu cu mesajul “Levintza prezinta si ne reprezinta de 10 ani. Multumim!”

“Sper ca am facut tot ce s-a putut in acesti 10 ani si sper sa fiu sanatoasa sa mai pot sa fac emisiunea. De fapt, este o pasiune a mea sa impletesc televiziunea cu moda. Inceputurile mele au fost in televiziune si iubesc in egala masura si televiziunea si moda si teatrul si designul de interior. Am incercat sa le impletesc pe toate si sa le ofer telespectatorilor o emisiune de calitate”, marturiseste creatoarea de moda Doina Levintza.  
 

taguri: Doina Levintza, moda, fashion, stil

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!