NICHI - CRISTINA NICHITA sustine INTERESELE FEMEILOR

09 octombrie 2006 | Autor: S.C. Niky S.R.L

NICHI - CRISTINA NICHITA sustine INTERESELE FEMEILOR

     NICHI - CRISTINA NICHITA, cel mai apreciat brand de prêt-à-porter feminin, pe segmentul clasic-elegant, va participa cu o prezentare de moda in cadrul conferintei "INTERESELE FEMEILOR: demnitate, autonomie, autoafirmare", ce se va desfasura la WORLD TRADE CENTER BUCURESTI, Sala New York, pe data de 11 Octombrie 2006, incepand cu ora 10.00.

     Bucurandu-se de o prezenta de marca, a celor mai de succes reprezentante ale vietei economice, politice si sociale, printre care se va numara si Mona Musca, Minodora Cliveti, Mihaela Miroiu, etc., evenimentul este o initiativa inedita, incercand sa puna fata in fata feminismul si feminitatea.
     NICHI - CRISTINA NICHITA va iesi la rampa cu o colectie adresata femeii de succes, propunand noi idei vestimentare pentru sezonul toamna-iarna 2006-2007. Conceputa ca un joc al contrastelor, feminitate cu accente masculine, si pe alocuri interferente retro, colectia de toamna NICHI se adreseaza femeii seducatoare, independenta, propunand combinatii cromatice deosebite, pornind de la costumul clasic.
     Colectia readuce in atentie linia anilor ’60 prin culori si texturi: stofe cu aspect masculin, carouri, imprimeuri « sarpe », in culori calde, pamântii, de maron, gri, negru; combinatii cromatice alb-negru si gri-negru, cuprinzand tot ceea ce are are nevoie o femeie de succes pe parcursul unei zile. Feminitate la superlativ! Asta va transmite fiecare piesa vestimentara NICHI ce va face deliciul publicului prezent.
     La sfirsitul acestei saptamani colectia va fi prezentata si la Pitesti, intr-un spectacol special al Antenei 1, la aniversarea a 10 ani!

     NICHI-CRISTINA NICHITA detine magazine proprii in tara, in orasele: Iasi (Iulius Mall, etaj I), Bucuresti (Calea Victoriei nr. 101 si Unirea Shopping Center), Constanta (Bd. Tomis nr. 209), Oradea (Lotus Market), Piatra Neamt (Complex Comercial ER 2), Timisoara (Iulius Mall, basement), Pitesti (Maya Center), Suceava (Complex Bucovina, etaj I).

Persoana de contact: S.C. Niky S.R.L
Adresa de e-mail:
Telefon: +40-232-234.388
Fax: +40-232-234.388

sursa: Nichi - Cristina Nichita

taguri: Nichi, Cristina Nichita

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!