Salon Maraviglia organizeaza cursuri de coafor cu program si in weekend

30 martie 2010

Salon Maraviglia organizeaza cursuri de coafor cu program si in weekend

Salonul Maraviglia organizeaza incepand cu data de 8 mai 2010 cursuri de calificare in meseria de Coafor. Cursurile sunt acreditate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) si recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Cursul este structurat pe module si abordeaza teme precum executarea coafurilor, executarea coafurilor stil, executarea tratamentelor capilare, executarea tunsorii pentru femei, executarea vopsirii parului, spalarea parului si utilizarea instrumentelor si a materialelor specifice.

Cursurile cuprind o parte teoretica si o parte practica si se vor desfasura in incinta Salonului Maraviglia din Soseaua Chitilei nr. 117, sector 1, Bucuresti. In cadrul perioadei de practica, participantii la curs vor lucra cu materiale si instrumente profesionale specifice activitatii de coafor.

In urma examenului de evaluare, se va elibera o diploma certificata de CNFPA prin care se va atesta calificarea cursantilor in meseria de “Coaforâ€.

Inscrierile se fac la sediul Salonului Maraviglia din Soseaua Chitilei nr. 117, sector 1, Bucuresti, telefon: 0727.494.463.

taguri: curs coafor

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!