EUROEXPO Trade Fairs lanseaza Wellness Show 2011

28 martie 2011

EUROEXPO Trade Fairs lanseaza Wellness Show 2011

Dupa o prima editie de succes organizata in 2010, Wellness Show, cea mai dinamica expozitie de fitness spa si ingrijire corporala, revine in 2011 cu o editie electrizanta.

Euroexpo Trade Fairs organizeaza Wellness Show in perioada 2-4 septembrie 2011, la Palatul Parlamentului, o locatie rafinata si accesibila, situata in centrul Bucurestiului, un spatiu expozitional ce ofera multiple avantaje expozantilor si vizitatorilor.

Peste 15.000 de vizitatori vor ajunge la Wellness Show, interesati de tot ce inseamna nou si practic pentru un stil de viata sanatos.Vor intalni companii de top si vor putea participa la seminarii de nutritie si demonstratii de fitness.

“La Wellness Show 2010 am avut bucuria sa avem alaturi expozanti de top din domeniile fitness, spa si ingrijire corporala. Evenimentul a atras peste 13.000 de vizitatori care au avut ocazia sa descopere cele mai noi tendinte in domeniu. Am organizat Conventia Internationala de aerobic FIT4U, seminarii de nutritie si demonstratii de fitness, sustinute de specialisti in domeniu. A fost o editie de succes care ne-a demonstrat ca publicul roman este interesat de acest domeniu”, declara Daniela Tarsay, Deputy General Manager EUROEXPO Trade Fairs.

Inscrierile la acest eveniment se pot face pana la data de 30 iunie 2011, conform informatiilor disponibile pe www.wellnessshow.ro. Evenimentul va reuni producatori si distribuitori de produse si servicii din domeniul wellness, urmand a prezenta publicului vizitator noile tendinte in domeniu.

Wellness Show este organizat de Euroexpo Trade Fairs, companie de top in sfera organizarii de targuri si expozitii. Euroexpo Trade Fairs a lansat in ultimii 8 ani evenimente precum Advertising Show, Print & Sign, Digital Print & Sign, Flexo Show, Kidex, Luxury Show, Cleaning Show sau Baby Boom Show.
 

sursa: Euroexpo

taguri: Wellness Show, fitness, spa, ingrijire corporala

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!