Toamna se numara... succesul gamelor solare Elmiplant

05 octombrie 2006 | Autor: Departamentul PR

Toamna se numara... succesul gamelor solare Elmiplant

     Bucuresti - 5 octombrie 2006. Pentru Elmiplant, unul din brandurile puternice de pe piata produselor cosmetice din Romania, sfarsitul verii a insemnat, in mod obligatoriu, un moment de analiza asupra noilor game de produse solare lansate in acest an. La începutul acestei veri, Elmiplant a oferit consumatorilor o noua gama de produse solare, cu formule noi, inovatoare, hipoalergenice, fara parabeni si, evident, testate dermatologic. Succesul imens al noii game i-a luat prin surprindere chiar si pe producatori, departamentul de marketing trebuind sa faca fata unor situatii de out-of-stock in unele locatii inca de la inceputul verii. Pentru aceasta vara Elmiplant a pregatit si o gama pozitionata pe segmentul economic, Sombrero, care a depasit, de asemenea, asteptarile producatorilor.
     La momentul analizei finale, cifrele referitoare la vanzarile de produse solare uimesc. Numarul de bucati de produse solare vandute a crescut cu 75% fata de anul trecut, iar cifra de afaceri rezultata din aceste produse a crescut fata de cea de anul trecut cu 98%. In cadrul produselor de protectie solara, din punctul de vedere al ponderii de bucati vandute, noua gama ocupa un procent de 74%, iar gama Sombrero - 21%, restul fiind reprezentat de produsele din vechea gama care mai erau pe stoc (in cursul acestei veri acestea s-au epuizat si s-a renuntat la producerea lor). Din punctul de vedere al cifrei de afaceri, ponderea noii game este de 81%, ponderea gamei Sombrero de 14%, restul fiind reprezentat de vechea gama.
     Andreea Cremenescu, director de marketing Elmiplant, incearca sa analizeze acest succes, considerand ca la acesta au contribuit si starea vremii, fiind, din acest punct de vedere, un sezon mult mai bun decat cel de anul trecut, si educarea consumatorilor romani, care inteleg din ce in ce mai mult ca un produs de protectie solara nu împiedica obtinerea bronzului, ci ii fereste de efectele daunatoare ale razelor solare. “In plus, noua gama de produse solare Elmiplant, care consta in 11 produse, si gama Sombrero, care deocamdata se reduce doar la 5 produse, au beneficiat de ambalaje mult îmbunatatite. Am lansat un produs în premiera pe piata romaneasca - DUO PACK -, care are un flacon cu doua cavitati separate, una cu emulsie de protectie solara si alta cu emulsie pentru dupa plaja, Duo Pack-ul asigurand consumatorilor atat ingrijirea necesara în timpul expunerii la soare, cat si ingrijirea de dupa plaja. De asemenea, acest succes de datoreaza si campaniilor de promovare pe care le-am derulat in mass-media, dar si ofertelor speciale pe care le-am avut la locurile de vanzare. Pentru anul viitor ne propunem sa venim cu noi surprize pentru categoria de produse solare, in care vedem un mare potential.”

 

 

     ELMIPLANT este clientul agentiei ARENA COMMUNICATIONS. Pentru orice informatii va rugam contactati departamentul de PR – 021.224.70.24, 0720.03.10.27.

Persoana de contact: Departamentul PR
Telefon: +40-21-224.70.24, +40-720.031.027

sursa: Arena Communications

taguri: Elmiplant

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!