Şi am spus da. O poveste de iubire & Love to the fullest.

01 martie 2011

Şi am spus da. O poveste de iubire & Love to the fullest.

Două femei celebre din SUA au fost catalizatorii dublei lansări de joi, 24 februarie: Elizabeth Gilbert şi Reese Witherspoon. La Cafepedia s-au strâns o parte din echipa editurii Humanitas şi companiei Avon, ziarişti, librari şi bloggeri într-o seară care a adus împreună cartea Şi am spus da. O poveste de iubire şi parfumul Love to the fullest. Invitaţii serii au fost Mihaela Spineanu-Franck, unul dintre primii cititori ai cărţii, în varianta ei din limba engleză, şi formaţia Aeroport, care a susţinut un concert unplugged. 

Elizabeth Gilbert continuă în viaţa reală, apoi şi în scris povestea de dragoste din „Mănâncă, roagă-te, iubeşte” într-o direcţie care a surprins-o în primul rând pe ea. Căsătoria anunţată încă din titlu, o instituţie ale cărei limite autoarea le mai încercase o dată, este motivul noilor călătorii prin lumea largă, prin istorii şi geografii umane bine documentate, curioase, diverse şi uneori stranii. Alături de aceste „inserturi socio-istorice”, cum le numeşte Gilbert, cartea este completată de picanterii şi nelinişti din relaţia lui Liz şi Felipe, care recompun psihologia unui cuplu relaxat în armonia nou găsită împreună, dar luat pe nepregătite de regulile administrative ale Statelor Unite.

Apa de parfum Love to the Fullest semnată de Ambasadoarea Globala Avon- Reese Witherspoon şi disponibila in Broşura Avon începand din luna Aprilie 2011 este  o expresie a sensibilităţii artistei şi a firii sale romantice, o aromă în care notele de cireşe negre şi acordurile de caşmir se împletesc într-o simfonie de note oriental florale. Acest parfum face parte din trilogia Expressions by Reese Witherspoon, sub umbrela căreia în anul 2011 vor mai fi lansate două ape de parfum.

Cartea Şi am spus da. O poveste de iubire de Elizabeth Gilbert şi Apa de parfum Love to the Fullest de la Avon transmit femeilor din întreaga lume acelaşi mesaj: zilele din viaţă   trebuie să fie lipsite de regrete si pline de iubire, optimism şi încredere.
                                                                                              

taguri: Elizabeth Gilbert, Avon

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!