SALONPRO lanseaza Colectia 2012 a SCOLII PAUL MITCHELL

22 noiembrie 2011

SALONPRO lanseaza Colectia 2012 a SCOLII PAUL MITCHELL

Scoala PAUL MITCHELL – cea mai puternica scoala din SUA – vine in Romania.

SALONPRO are placerea de a va invita in data de 28-29 Noiembrie 2011 in cadrul Hotelului Ring Grand la evenimentele Paul Mitchell – brandul vedetelor din intreaga lume – pentru a afla ultimele noutati in materie de hair-styling colectia 2012.

Echipa Scolii Paul Mitchell revine in Romania pentru o serie de cursuri destinate celor mai buni stilisti. Cursurile de pregatire organizate de SALONPRO sunt la nivelul celor desfasurate la marile targuri international, cum ar fi cel de la Londra.

In data de 28 Noiembrie 2011, in cadrul evenimentului Look & Learn aveti ocazia sa urmariti o prezentare pas cu pas a colectiei 2012 alcatuita din 4 tehnici de tuns si 4 tehnici  de colorare si styling. Stilistii vor beneficia de:
• pregatire tehnica in pas cu noile tendinte
• tehnicile invatate pot fi aplicate imediat salon
• trainerii explica modul in care produsele PAUL MITCHELL pot fi folosite pentru a crea o diferenta notabila in saloanele participantilor la eveniment
• DIPLOMA de instruire PAUL MITCHELL ITALIA semnata de traineri

In data de 29 Noiembrie 2011 SALONPRO va invita sa participati la Workshop-ul Scolii PAUL MITCHELL, un eveniment exclusivist, avand un numar restrans de 20 – 25 de locuri. Cursul tehnic de 1 zi este un prilej unic de a invata direct de la trainerii italieni PAUL MITCHELL toate informatiile necesare pentru a pune in practica tendintele in materie de hair-styling pentru 2012. Stilistii participanti vor beneficia de avantaje precum:
• Pregatire tehnica riguroasa din partea trainerilor PAUL MITCHELL
• Tehnicile invatate sunt usor de aplicat in saloane si sunt in pas cu tendintele pe 2012 ce nu au fost inca lansate in Romania
• Cei mai buni profesionisti din Italia se asigura ca la finalul cursului stapaniti tehnicile predate
• DIPLOMA PAUL MITCHELL, una dintre cele mai prestigioase scoli de instruire din lume

Evenimentul PAUL MITCHELL se adreseaza stilistilor dornici de a-si creste valoare profesionala si a-si actualiza cunostintele in pas cu tendintele 2012.

Paul Mitchell este unul dintre cele mai apreciate branduri la nivel mondial, iar in Romania este folosit de foarte multe vedetele locale. Paul Mitchell este de asemenea brandul folosit pentru coafarea vedetelor din multe seriale de succes, cum ar fi Pariu cu Viata difuzat pe PROTV.

Accesul la evenimentele PAUL MITCHELL este permis exclusiv stilistilor.
Va invitam sa aflati mai multe detalii despre evenimentele Paul Mitchell la telefon 0727 05 80 45 sau puteti trimite un email la violeta.mihai@salonpro.ro sau irina.mihailescu@salonpro.ro.

 

taguri: PAUL MITCHELL, Salonpro, hair-styling

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!