Învaţă arta machiajului profesional!

18 octombrie 2011

Învaţă arta machiajului profesional!

Universul DallesGo lansează cursurile avansate de MAKE-UP în parteneriat cu Melkior.

Cursurile de Make-up se adresează femeilor care vor să-şi afirme feminitatea şi sunt interesate să afle care sunt regulile de îngrijire şi frumuseţe. Un machiaj reuşit este expresia încrederii pentru că limbajul nonverbal este mai convingător decât nişte simple cuvinte. In cadrul sesiunilor demonstrative, cursanţii vor folosi produsele profesionale de  înaltă calitate din gama Peggy Sage, oferite de partenerul Melkior.

Alina Brăilescu, profesorul care le va dezvălui cursanţilor tainele machiajului, este un nume important în domeniul fashion, fiind make-up artistul preferat al designerilor români. Alina este o prezenţă constantă şi apreciată la cele mai importante festivaluri de modă din România. Astfel, a realizat machiajul la evenimente de modă ca Avanpremiere, Festivalul de Modă Pasarela, Festivalul de Modă Cluj, Best NewComers, Next Generation Models, Soirées de la Mode, show-uri din Plaza România, Bucureşti Mall şi colaborează permanent cu designerii Adrian Oianu, Wilhelmina Arz, Claudia Castrase, Bianca Popp, Agnes Toma etc.

Modulul ÎNCEPĂTORI permite cursanţilor să descopere detaliile fizionomiei şi modul în care trăsăturile pot fi estompate sau puse în valoare prin culoare şi prin arta machiajului. În cadrul sesiunilor, participanţii vor fi instruiţi în stilurile şi tehnicile de make-up de bază, pornind de la ideea că oricine are aptitudini artistice şi că poţi învăţa pe propria persoană, sau pe un model, cum poţi scoate în evidenţă ceea ce avantajează o faţă. Odată însuşită această artă, creativitatea nu cunoaşte margini. Vei avea libertatea să îţi găseşti propriul stil, folosindu-te de unele dintre cele mai apreciate produse de machiaj în domeniul profesional.

Noutatea sezonului este introducerea modulului de AVANSAŢI care lansează o provocare profesională pentru make-up artişti în devenire, fiind destinate celor care vor să intre în contact cu lumea modei şi să lucreze în culisele ei. La fiecare workshop, sunt exersate tehnici de machiaj profesional care satisfac exigenţele din industria publicaţiilor de modă şi zona beauty, din cinematografie, teatru şi adecvate pentru producţia de clipuri muzicale şi show-uri televizate.
La finalul celor 12 sesiuni săptămânale se acordă diplome acreditate şi posibilitatea achiziţionării de kit-uri profesionale Peggy Sage (cu discount aplicat preţului de catalog), oferite de către partenerul Melkior.
« Organizăm aceste cursuri pentru atât pentru cei pasionaţi, cât şi pentru cei care urmăresc să-şi construiască un nume în domeniu », declară Cristian Bănică, manager Universul DallesGo. « Înregistrăm, de la ediţie la ediţie, un interes sporit pentru aceste domenii şi vrem să oferim oportunitatea unor cursuri interactive. Căutăm, de asemenea, să cultivăm talente şi să le promovăm. » a adăugat acesta.

Universul DallesGo este un proiect cultural care introduce metode contemporane în zona cursurilor profesionale. Profesionişti cu cariere de succes îşi oferă disponibilitatea de a transmite mai departe secretele meseriilor lor. Din programa Universul DallesGo mai fac parte următoarele cursuri profesionale: STILISM & TENDINŢE (ÎN MODĂ) - susţinut de cunoscutul stilist Marian Pălie, FOTOGRAFIE – cursanţii vor fi iniţiaţi în arta fotografică de Sebastian Enache, profesionist recunoscut în domeniu, DESIGN INTERIOR - ţinut de arhitectul Giuseppe LaBianca, florentin, pasionat de arte şi proprietar al unei afaceri de succes, HOME IMPROVEMENT & DIY (DO IT YOURSELF) - sub îndrumarea Andreei Mureşan, ale cărei preocupări se leagă de domeniul amenajărilor interioare de aproape 17 ani şi PUBLIC RELATIONS – susţinut de Raluca Antonescu, cu experienţă în domeniul relaţiilor publice de peste 10 ani.

Programul cursurilor Universul DallesGo permite accesul studenţilor, dar şi al profesioniştilor, toate începând cu ora 18:30. Fiecare curs include 12 intâlniri saptămânale, începând cu data de 1 noiembrie 2011.

Un curs costă 1.200 RON.
Un curs avansat (cu diplomă acreditată) costă 2.000 lei.
Cursanţii care la înscriere achită integral plata cursului beneficiază de o reducere de 10%. În cazul înscrierii la două cursuri Universul DallesGo este oferită o reducere de 25%.
 

taguri: curs machiaj, DallesGo

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!