Lactacyd Femina

27 august 2007 | Autor: Laura Banica

Lactacyd Femina
copyright: GlaxoSmithKline

     Am învatat de-a lungul timpului ca fiecare particica a corpului are nevoie de atentie deosebita pentru a ne bucura de o anumita armonie si a ne simti bine „în pielea” noastra. Femei fiind, ne-am obisnuit sa ne îngrijim parul, tenul, pielea, musculatura, dar cele mai multe dintre noi ignoram cu buna stiinta sau nu acordam suficienta atentie celor mai delicate si intime parti ale corpului, de a caror îngrijire nu ne putem ocupa decât noi însine.

     De cele mai multe ori atunci când vine vorba de partile intime ne gândim ca este suficient sa respectam regulile generale de igiena prin baie sau dus si folosim pentru zonele delicate aceleasi produse destinate întregului corp. Pentru ca igiena intima nu este unul dintre subiectele de discutie pe care sa le abordam foarte usor, putine dintre noi stiu ca putem folosi produse de îngrijire speciale pentru zonele intime, cu actiune blânda, care nu agreseaza partile atât de delicate ale corpului nostru.

     Emulsia Lactacyd Femina a fost special creata tocmai pentru îngrijirea acelor zone intime ale corpului, pentru a proteja pH-ul acestora. Emulsia este un produs delicat, destinat exclusiv îngrijirii intime, care contine acid lactic, o substanta care se regaseste în mod firesc si natural în vagin. Acidul lactic mentine la un nivel constant pH-ul acid al zonei vaginale astfel încât acesta sa actioneze asemenea unui scut protector împotriva inflamatiilor. Uneori însa, aceasta aciditate naturala scade, ceea ce duce la numeroase neplaceri în zona intima.

     Daca nu vrem ca acest lucru sa se întâmple solutia ideala este sa folosim un produs special care contine acid lactic, mentinând pH-ul acid al zonei vaginale si echilibrul florei vaginale si sustinând astfel mecanismele naturale de aparare ale organismului. Lactacyd emulsie este ajutorul ideal pentru protectia intima zilnica, întrucât previne aparitia si proliferarea bacteriilor responsabile de producerea iritatiilor, inflamatiilor si infectiilor. Lactacyd Femina emulsie a fost conceput diferit de sapunurile obisnuite, pentru a oferi un confort optim, o protectie delicata împotriva acestor factori, fara a agresa mucoasa.

     Utilizând emulsia Lactacyd Femina pentru igiena zonelor intime în locul produselor obisnuite vom putea observa diferenta: eliminarea oricarei senzatii de disconfort si a mirosurilor neplacute, pentru a ne bucura de o zi fara griji de dimineata pâna seara. În plus, vom putea pastra acea senzatie placuta de curatenie si prospetime. Consistenta cremoasa, aspectul perlat, parfumul delicat si formula fara sapun fac din Lactacyd Femina produsul ideal pentru igiena noastra intima. In plus, emulsia este hipoalergenica, tonificând zona vaginala si are un efect de împrospatare ce se mentine pe durata întregii zile. Folosindu-l zilnic ne vom bucura de o senzatie de confort si libertate care ne va ajuta sa devenim mult mai încrezatoare.

     Emulsia Lactacyd Femina poate fi folosita în toate etapele vietii noastre, de la adolescenta, maturitate si pâna la vârsta a treia. De asemenea, emulsia este recomandata în timpul ciclului menstrual, în timpul perioadei de sarcina si dupa nastere. Folosirea sa este recomandata si dupa activitati sportive intense sau sauna, dar si dupa contact sexual.

     Lactacyd Femina este disponibil în farmacii si în marile magazine (hypermarketuri-supermarket-uri). Si sa nu uitam ca trebui sa consultam un medic ginecolog în toate situatiile în care senzatia de disconfort vaginal, mâncarimile sau iritatiile persista.

Persoana de contact: Laura Banica
Adresa de e-mail:
Telefon: +40-21-224.08.85; +40-722.314.559
Fax: +40-21-222.73.45

sursa: 2activePR

taguri: Lactacyd Femina

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!