Pantofi pentru mirese, marca Authentic

22 iulie 2009

Pantofi pentru mirese, marca Authentic

     Authentic a lansat noua colectie de pantofi pentru mirese. Aceasta se distinge prin originalitate si rafinament. Vedetele colectiei sunt pantofii cu aplicatii de cristale Swarovski si perle, iar materialele variaza de la piele pana la satin. Pantofii din noua colectie Authentic sunt usor de asortat oricarui tip de rochie de mireasa.

     Atunci cand au creat colectia, designerii firmei Authentic s-au gandit sa imbine dorintele miresei traditionaliste cu cele ale femeii moderne. Liniile simple ale pantofilor sunt imbinate fericit cu elemente romantice, precum volanele, perlele sau cristalele Swarovski.

     Multe vedete autohtone apreciaza creativitatea si deschiderea cu care designerii Authentic raspund nevoii de personalizare a unor modele proprii diverselor evenimente. Au ales sa fie autentice! Au ales calitatea, creativitatea, originalitatea si stralucirea! Au ales Authentic!

     AUTHENTIC este o societate comerciala al carei obiect principal de activitate este confectionarea de incaltaminte si articole din piele si comercializarea en-detail a acestora.

sursa: comunicatedepresa.ro

taguri: pantofi de mireasa, incaltaminte, Swarovski

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!