Bijuteriile Campagnolo

16 septembrie 2010

Bijuteriile Campagnolo

Bijuteriile nu înseamnă numai accesoriile vestimentare mai mult sau mai puţin preţioase care dau "sarea şi piperul" toaletelor noastre, ci denotă ceva mai mult, un stil de viaţă. Valoarea lor nu constă numai în valoarea pietrelor, a aurului, platinei sau argintului din care sunt realizate. Adevăratele bijuterii reprezintă creaţii artistice la care nu te poţi raporta decât ca la adevărate opere de artă.

Cu această convingere a pornit şi Ruggero Campagnolo, în 1978, când a fondat casa de bijuterii ce-i poartă numele. Astăzi, bijuteriile Campagnolo, ce se remarcă prin pietrele deosebite, de diferite tipuri, culori, tăieturi, şi prin lucrătura de excepţie în aur şi argint, se găsesc şi în România, în magazinele Mondo Gioielli şi You&Me.
Bijuteriile Campagnolo sunt bijuterii inovative, în acord cu tendinţele modei, create de o echipă de designeri, talentaţi si pasionaţi, care înţeleg să pună tot sufletul şi toată imaginaţia în crearea noilor modele. Eforturile acestei echipe de excepţie încep cu cercetarea noilor materiale şi cu identificarea unor pietre deosebite, de diferite tipuri, culori şi forme, tăieturi si fasonări, pe care le cumpără din toate colţurile lumii pentru a reuşi să dea cu adevărat strălucire unor bijuterii de reală valoare. Majoritatea sunt lucrate în aur şi argint, înglobând diferite pietre semipreţioase.

Designerii Campagnolo concep linii de bijuterii personalizate, piese de excepţie menite să satisfacă cele mai exigente gusturi sau chiar cerinţele exprese ale unor clienţi. Bijuteriile Campagnolo pot reprezenta şi creaţii unice şi inconfundabile care să reflecte personalitatea şi gustul celui ce urmează să le poarte. Sunt bijuterii menite să te reprezinte, pentru că o bijuterie este ca o carte deschisă a sufletului tău.

Bijuteriile vorbesc lumii despre tine, despre gusturile şi aspiraţiile tale, despre sensibilitatea şi visele tale. De aceea, nu trebuie să te încrezi în orice podoabe, indiferent cât ar fi de strălucitoare. La alegerea unei bijuterii trebuie să fii cu adevărat intransigent. Bijuteria trebuie să fie ca un alter ego al tău. Este prietenul, protectorul şi purtătorul tău de cuvânt. Înainte de a-ţi alege următoarea bijuterie, merită să zăboveşti o clipă în preajma creaţiilor Campagnolo. Te vor cuceri cu forţa şi delicateţea lor.

Bijuteriile Campagnolo se găsesc în magazinele Mondo Gioielli şi You&Me.
Adresa magazinului Mondo Gioielli:
UNIREA SHOPPING CENTER
P-ţa Unirii, nr. 1, Sector 3, Bucureşti; Tel: 0727.223.286

Adresele magazinelor You&Me:
UNIREA SHOPPING CENTER
P-ţa Unirii, nr. 1, Sector 3, Bucureşti; Tel: 0727.223.288
BUCUREŞTI MALL
 

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm contactaţi agenţia de relaţii publice ARENA Communications (telefoane: 021.224.70.24, 0720.03.10.27, e-mail: office@arenacommunications.ro, www.arenacommunications.ro).

sursa: ARENA Communications

taguri: bijuterii, Campagnolo, aur, argint

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!