TinaR se implica in campania de lupta impotria cancerului la san

17 aprilie 2008 | Autor: EInvest

TinaR se implica in campania de lupta impotria cancerului la san

Femeile sunt delicate si in acelasi timp puternice, femeile sunt loiale dar si razbunatoare, femeile iubesc si urasc cu pasiune. Femeile sunt fiice, sotii, mame, surori, angajati model si isi indeplinesc toate indatoririle cu responsabilitate si pasiune.

Noi, femeile, suntem intotdeauna alaturi de familia sau prietenii nostri in cele mai grele momente si nu dam niciun pas inapoi in fata luptei. Cine are insa grija de noi? Cine ar trebui sa vorbeasca pentru noi, daca noi n-o facem?
     Ti-a spus cineva, spre exemplu, ca descoperit si tratat la timp, cancerul de san are mari sanse sa fie tratat?
     In Romania beneficiem de medicamente, tehnica medicala si personal specializat insa nu suntem suficient de informate si nu ne pasa suficient de mult de ceea ce ni se intampla. Nu suntem obisnuite sa avem grija de noi. Doar de ceilalti.
     Noi ne-am alaturat luptei impotriva cancerului la san prin care vom dona 10% din vanzarile magazinului online TinaR catre Fundatia Renasterea. Ne dorim sa colectam suficienti bani care sa ne ajunga pentru a oferi cel putin 100 de consultatii si mamografii gratuite femeilor fara posibilitati materiale.
     De asemenea, in perioada 21 Aprilie – 21 Mai, in coletele trimise catre clientele noastre, in toate cabinele de proba din magazinele TinaR, in pungile pe care le veti primi la plecarea din magazin vor exista brosuri cu informatii despre cancerul la san si modul de depistare si prevenire al acestuia.

Implica-te si tu! Cumpara din magazinul online produse TinaR, poarta-le cu mandrie stiind ca o parte din banii tai ajuta o cauza nobila.
     Spune-le prietenelor, mamei tale, surorilor sau fiicelor tale despre pericolele acestei boli, invata-le sa se examineze periodic si sa mearga frecvent la medic, transmite-le din informatiile pe care tu le detii.
     Apeleaza gratuit Linia Roz la 08008 300 300 sau acceseaza site-ul www.fundatiarenasterea.ro pentru a afla diverse informatii despre cancerul de san sau despre activitatea Fundatiei Renasterea si a Centrului de Diagnostic.

Salveaza vietile femeilor din jurul tau!

O campanie EInvest Marketing Romania

Despre TinaR

TinaR este brand autohton de moda feminina existent de 13 ani pe piata romaneasca. Filosofia branului urmareste ideea de dezvoltare a unor produse originale, in conformitate cu ultimele tendinte 'aruncate in strada' direct de pe catwalk de catre marii designeri. Pentru a oferi satisfactie completa, TinaR se manifesta in trei formate diferite:
     *TinaR Office: este esenta unui design universal, feminin, punctat de elemente creative. Se adreseaza unei femei active, cu preocupari eclectice, care evolueaza plina de siguranta intr-o lume cosmopolita cu o imagine impecabila.
     *Linia Sport: contine elemente pline de culoare, dinamism si extravaganta, pentru persoanele efervescente, optimiste, care aprecieaza libera desfasurare a gindului si libertate de miscare.
     *TinaR Basic: se dezvolta in jurul unui filon urban, cu elemente de clasic pigmentate de accente chic, pline de imaginatie, reflexie a ultimelor trenduri de design, texturi si accesorii. Se adreseaza persoanelor ancorate in contemporanul practic, care apreciaza ingeniozitatea, vestibilitatea, aspectul comfortabil si calitatea.
     Intra pe www.tinar.ro si afla mai multe despre noi si despre campania pe care o incepem astazi.

Despre Fundatia Renasterea

Fundatia RENASTEREA pentru Educatie, Sanatate si Cultura a fost infiintata in anul 2001, cand a initiat 'PROGRAMUL DE PREVENIRE SI DEPISTARE PRECOCE A CANCERULUI DE SAN' aducand pentru prima oara in atentia publicului din Romania o problema cu implicatii majore in viata femeilor.
     Misiunea Fundatiei este de a recladi valorile comunitatii si responsabilitatii civice, prin stabilirea unor parteneriate publice si private, prin dezvoltarea si implementarea unor campanii educationale si a unei game largi de programe orientate spre probleme de sanatate, sociale si culturale.
     Mai multe informatii pe www.fundatiarenasterea.ro

Despre E-Invest Marketing

E-Invest Marketing Romania este una dintre primele agentii de marketing exclusiv online aparute in Romania, in anul 2004. Pentru a crea un pachet complet prin care sa acoperim toate pretentiile clientilor performam pe cateva canale esentiale pentru cresterea si dezvoltarea unei afaceri online:

• Studii de piata focusate pe nise sau industrii distincte
  • Elaborarea unor strategii de abordare a pietei in Romania si a unui plan de investitii
  • Implementarea de solutii software si hardware pentru deschiderea si optimizarea vanzarilor online.
  • Elaborarea de campanii online (online media planning) si monitorizarea efectelor acestora
  • Securizarea afacerilor online
     Mai multe informatii la www.einvest.ro

Persoana de contact: EInvest