Fond de ten din minerale pure 5 in 1 de la Bella Pierre

02 august 2009

Fond de ten din minerale pure 5 in 1 de la Bella Pierre

     Fondul de ten din minerale pure de la Bella Pierre este singurul fond de ten 5 in 1. Un singur produs are 5 utilizari esentiale pentru un machiaj reusit: corector, anticearcan, fond de ten, pudra fixatoare,factor de protectie solara natural. Folosind produsele Bella Pierre nu mai este necesara utilizarea bazelor de machiaj si a produselor intermediare.

     Spre deosebire de cosmeticele obisnuite, produsele Bella Pierre sunt facute din minerale pure, fara aditivi precum talcul care incarca porii si care este utilizat in celelalte produse. Mineralele precum Mica, Oxizii de Zinc, Oxizii de Fier si Dioxidul de Titaniu sunt extrase din pamant si prelucrate la cele mai inalte standarde mondiale pentru ca produsul final sa fie de cea mai buna calitate.

     Produsele Bella Pierre sunt recomandate de dermatologi deoarece au rol de antioxidanti si sunt antiinflamatoare putand fi folosite si de persoanele cu ten acneic, cu rosacea sau eczeme. Au factor de protectie solara natural de grad 15 conferit de scutul natural format de dioxidul de titaniu. Nu incarca porii lasand pielea sa respire. Produsele pot fi folosite pentru toate tipurile de ten. Rezultatul final este un ten frumos, luminos si sanatos. Potrivite pentru machiajul de zi si de ocazie, produsele Bella Pierre sunt singurele cosmetice din minerale cu multiple utilizari.

sursa: comunicatedepresa.ro

taguri: fond de ten, minerale, bella pierre

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!