advertorial

Buze mai pline, ten curat, epilare definitiva

04 iunie 2007

     Iata ce va ofera centrul de infrumusetare GO SKIN. Invata sensul frumusetii tale. Si lumea din jurul tau te va descoperi. Sa scapi de micile detalii stanjenitoare? Asta faci mereu. Sa scapi de ele pentru totdeauna ? Asta iti propunem.

     Marirea buzelor

     Marirea buzelor este un procedeu realizat de doctori chirurgi-plasticieni si consta in injectarea, sub forma de contur si volum, a buzelor. Procedeul este perfect steril, efectul de marire a volumului buzelor fiind imediat. Produsul folosit este gelul hyaluronic, resorbabil dupa o perioada cuprinsa intre 8 si 12 luni. Pentru procedura de marire a volumului buzelor, GoSkin Medical foloseste produsul Restylane.

     Epilare definitiva asistata

     GoSkin este singurul institut din Romania cu servicii eficiente si garantate de epilare definitiva asistata faciala si corporala. Folosind ultima tehnologie de epilare definitiva prin lumina pulsata cu ajutorul aparatului de laser Flash 1 Plus, raza de actiune a aparatului este considerabil mai mare fata de celelalte aparate folosite in Romania, ajungand pana la 50x25 mm. Aceasta imbunatateste semnificativ viteza si siguranta tratamentului. Eficienta tratamentului poate fi influentata de caracteristicile fiecarei persoane (metabolism, nivel hormonal, tipul firului de par, numar foliculi pilos). Datorita acestor factori, determinam stiintific si morfologic numarul de sedinte de epilare necesare. De asemenea, este indicata, anual, cate o vizita pentru definitivarea tratamentului.

     Dermalogica

     Umplere cu acid hyaluronic - Acidul hyaluronic este o substanta care se gaseste in mod normal in piele (la nivelul substantei fundamentale dermice). De aceea este folosit cu succes la remodelarea unor defecte cutanate aparute secundar unor afectiuni cutanate cum ar fi: cicatricile postacnee sau dupa varicela, sau defecte cutanate posttraumatice, sau in tratarea ridurilor superficiale sau profunde. Injectarea se face repetat aproximativ la 8 luni deoarece substata este degradabila si trebuie reinnoita. Avantajul folosirii acestei substate este ca efectele adverse (ganuloame, infectii) sint rare comparativ cu alte substante care persista mai mult timp in piele.
     Peelingul chimic - Consta in aplicarea pe piele a unei substante cu pH acid si prin care se obtine o exfoliere de profunzime variabila a epidermului si o actiune inflamatorie asociata dermului. In functie de leziune si de tipul de piele se stabileste numarul de sedinte necesare pentru a obtine un rezultat estetic bun (minim o sedinta, maxim 4 sedinte la interval una de cealalta de 10-14 zile). Daca peelingul este efectuat de un medic cu experienta, procedeul nu implica riscuri.
     Dermatoscopia - Este o procedura prin care se examineaza in special leziunile pigmentare de pe suprafata pielii, ca de exemplu: nevi (alunite), atit cele din nastere cit si cele care apar pe parcursul vieti (frecvent secundar expunerii la soare ). Unele din aceste alunite se pot transforma din benigne in atipice sau maligne(melanom malign), ceea ce inseamna ca se pot transforma in cancere cutanate care daca nu sint tratate la timp pot pune viata in pericol.

     GoSkin iti ofera confortul calitatii serviciilor. Aparatura performanta si echipa noastra de specialisti garanteaza succesul esteticii. Va asteptam la noul nostru sediu pentru a beneficia de un tratament personalizat in conditii occidentale.

     Str. Mendeleev nr. 3, Bucuresti
     Tel/Fax: 314.63.28
     Mobil: 0722.240.577
     E-mail: office@goskin.ro
     Web: http://www.goskin.ro

sursa: Go Skin

taguri: go skin, peeling, ten, masti, estetica, epilare definitiva, marire de buze

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger