Mascara care dă un plus de sănătate genelor tale

11 ianuarie 2012 | Autor: Raluca Ursu

Mascara care dă un plus de sănătate genelor tale

 Gene superbe! Sunt ca pocalul frumuseţii. Nimic nu îţi va transforma aspectul mai repede. Oricine arată mai încântător cu o pereche de gene seducătoare. De fapt, este visul oricărei fete să aibă gene frumoase şi sănătoase, în mod natural. Şi bineînţeles, bogate.  Dar serios fetelor, cine are timp să jongleze cu seruri de creştere? Sunt scumpe şi nu avem timp pentru un pas în plus în rutina zilnică de frumuseţe. Totuşi, poţi respira uşurată! În sfârşit există o mascara de zi cu zi genială, care are un complex miraculos de creştere încorporat şi care îţi face genele să arate mai bine ca niciodată… în doar o lună. Gene senzaţionale? Este la fel de simplu ca şi cum ai număra până la 3...

1. Tot ce ai nevoie de la o mascara

O mascara bună de purtat în orice moment al zilei trebuie sa-ţi facă genele mai lungi, mai voluminoase. Pump Up Booster rezolvă toate aceste aspecte. Peria pentru extra-volum acoperă fiecare geană în parte datorită acţiunii multidimensionale şi a faimoasei formule cu care face o echipă de milioane. Formula îmbogăţită cu colagen pentru până la de 12 ori mai mult volum conferă gene minunate şi voluminoase fără a lăsa urme. Acest produs inteligent face ca genele să tindă spre cer, conferindu-le o alungire de până la 70%. Chiar dacă o aplici la ora 8 dimineaţa, această mascara rezistă cu uşurinţă pe genela tale chiar şi până la ora 6 după-amiază. O aplicare îţi dăruieşte până la 10 ore de magie, vei vedea! 
 
2. Lista de dorinţe a genelor tale devine realitate
 
Formula hrănitoare îţi revigorează genele şi le face să arate mai pline de viaţă.
De toate aceste lucruri se pot bucura genele tale în doar patru săptămâni. Ieeeeeeeei!
 
3. Injecţia de sănătate
 
Punem pariu că aştepţi cu nerăbdare să afli care este secretul acestor gene? Este vorba despre cea mai grozavă reţetă de pe piaţă. La fel cum ai folosi un îngrăşământ sau o sticlă de apă cu vitamine, acum este simplu să îţi revitalizezi genele în fiecare dimineaţă.
Hidratare naturală cu keratină: conferă-le genelor tale o cură intensivă de hidratare, în timp ce le ajuţi să crească mai puternice. Acum genele voluminoase POT fi ale tale.
Vitaminele A şi E îţi hrănesc genele, în timp ce stimulează o creşterea mai rapidă şi mai puternică a acestora. 
 

taguri: machiaj, mascara, miss sporty, gene

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!