Pudra bronzanta & blusher e.l.f. studio

16 martie 2011 | Autor: Simona Prisacariu

Pudra bronzanta & blusher e.l.f. studio

Ofera o stralucire naturala si sanatoasa pe tot parcursul anului! Blush-ul evidentiaza obrajii, adaugand un pic de culoare, iar bronzer-ul accentueaza si contureaza pometii. Aceasta este descrierea de pe site. Ce pot sa va spun eu in plus?  Ca seamana foarte bine cu un produs NARNS, mai exact cu blushul duo Orgasm /Laguna, un produs la care orice beauty addicted viseaza, dar care costa destul de mult.

Atat blush-ul cat si pudra bronzanta se aplica foarte bine si rezista cu succes, chiar si 8 ore! Trebuie sa tineti cont de tipul de ten si de culoarea tenul, fiindca este un blush sidefat care arata mai pronuntat pe un ten inchis in timp ce pe un ten deschis arata mult mai natural. Oglinda este foarte practica, dimensiunea mare fiind un plus, fiindca este destul de greu sa aplici corect blush-ul intr-o oglinda minuscula.
Nu mai are rost sa va insir si alte plusuri, este suficient un simplu search pe blogurile de beauty si veti gasi zeci de review-uri despre acest produs. Pe site-ul e.l.f. www.eyeslipsface.com.ro puteti gasi mai multe informatii, inclusiv lista cu ingrediente.
 

sursa: beautycenter.ro

taguri: blush, pudra bronzanta, machiaj, makeup

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!