Alerta de gradul zero! Mascara Magnif'eyes de la RIMMEL

26 martie 2007 | Autor: Laura Banica

Alerta de gradul zero! Mascara Magnif'eyes de la RIMMEL

     Deschide ochii! Mult. Mai mult. Si mai mult! Ceea ce vei vedea este cu adevarat spectaculos. Gene mai alungite si mai curbate cu 70%. Doar cateva secunde pentru o schimbare de durata. Alerta maxima pentru genele tale cu noua mascara Magnif’eyes de la Rimmel, pentru o privire patrunzatoare.

     70% curbare verticala a genelor! Vei crede numai la vederea uimitorului aplicator Magnif'eyes Eye Magnifier, cu un design unic de ultima generatie, care combina toate avantajele unei periute cu cele ale unui pieptene. In primul rand, materialul plastic (de un rosu aprins, de efect) a fost creat pentru optima fermitate si flexibilitate; In al doilea rand, combinatia de perisori, unii subtiri si scurti pentru volum, altii grosi si lungi pentru separare, asigura o aplicare impecabila, usor de controlat. In al treilea rand, perii sunt asezati in unghiuri ascutite in loc de drepte, astfel incat, pe masura ce trec prin gene le ridica si le curbeaza pentru un efect dramatic, foarte sexy, amintind de anii '60.

---galerie---

     Gene cu 70% mai lungi! Pentru a realiza o combinatie perfecta cu aplicatorul Magnif'eyes Eye Magnifier, formula unica de modelare a genelor separa si curbeaza si in acelasi timp mareste volumul si lungeste fara limita. In plus, datorita sistemului patentat inovator, rezultat din combinarea polimerilor cu ceara, pentru o mai buna adeziune a formulei pe gene, efectul nu este numai imediat, dar si de durata. Uita de genele fara volum care iti umbresc privirea – cu Magnif'eyes vei avea parte de o extensie totala si de un efect uimitor de ochi patrunzatori.

     Disponibil in doua culori, maro si negru, Magnif’eyes este o mascara cu un efect surprinzator care va atrage toate privirile cu ambalajul sau remarcabil rosu cu negru. Cu un design bine finisat, aerodinamic si o forma conica deosebita a capacului, ambalajul transpune in campul vizual actiunea spectaculoasa a formulei. Indreapta-ti privirea catre noua mascara Magnif’eyes de la Rimmel. Un aplicator nou Eye Magnifier, care alungeste si curbeaza genele, si o formula care defineste perfect genele. Acorda-le toata atentia!

sursa: 2activePR

taguri: mascara, rimmel, Magnif’eyes, gene

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!