Lăptişor de matcă pur Apiland

26 mai 2010

Lăptişor de matcă pur Apiland

Din zonele de deal şi de munte ale Transilvaniei, cu drag şi pasiune, Apiland selecţionează cele mai bune produse ale stupului şi le oferă nu numai în variantele clasice, ci, mai nou, şi în variantele ecologice. Astfel, lăptişorul de matcă pur Apiland se găseşte de-acum şi în varianta bio, în magazinele cu produse naturiste din toată ţara. Spre deosebire de toate celelalte forme de prezentare, lăptişorul de matcă pur nu suferă absolut nici un fel de procesare, păstrându-şi astfel toţi factorii activi nealteraţi şi prezentând în consecinţă o eficacitate mult mai mare.

Dintre toate produsele naturale, lăptişorul de matcă pur este cel mai bogat în vitamina B5, numită şi vitamina antistres, esenţială pentru sistemul nervos şi pentru glandele suprarenale. Bogat în întregul complex B şi cu un important conţinut de vitamine A, C şi E, reprezentând importanţi agenţi antioxidanţi, facilitează sinteza vitaminei D, esenţială în metabolismul calciului. El ne oferă şi un complex de aminoacizi esenţiali, de săruri minerale, acizi nucleici, hormoni, enzime, acid pantotenic cu efect antistres, gamaglobulină cu efect antiinfecţios, oligoelemente, glucide şi lipide, dar şi o substanţă extrem de importantă, 10 HDA, prezentă numai în lăptişorul de matcă. Aceasta combate bacteriile, ciupercile şi viruşii, elimină substanţele toxice din organism, întărind totodată întregul sistem imunitar.

Este important de ştiut că el nu modifică indicele glicemic şi nu prezintă contraindicaţii.
În afară de binecunoscutele efecte de creştere a rezistenţei la efort, de refacere a organismului după intervenţii chirurgicale şi diferite tratamente agresive, de combatere a asteniei, surmenajului, oboselii, a anemiilor, a lipsei poftei de mâncare şi a anorexiei, lăptişorul de matcă pur reprezintă un important stimulent biologic, intervenind în mod determinant în metabolismul celular. Astfel, ajută la refacerea celulei nervoase, reduce colesterolul din sânge, combate ateroscleroza, încetineşte procesele de îmbătrânire, îmbunătăţeşte memoria, reprezintă un important antidepresiv şi reglator hormonal, este recomandat la menopauză, creşte fertilitatea şi are o puternică acţiune afrodiziacă. În plus, accelerează refacerea ţesuturilor, vindecarea rănilor şi a oaselor, prezentând şi un important efect antiinflamator.

Toate acestea nu sunt de mirare ţinând cont de faptul că numai datorită lăptişorului de matcă reginele trăiesc câţiva ani, faţă de durata de viaţă a unei albine obişnuite care este de doar câteva săptâmâni.
Nu trebuie să uităm însă aportul esenţial pe care îl aduce lăptişorul de matcă pur pentru îngrijirea pielii. Stimulând producerea colagenului, hidratând şi vitalizând ţesutul, el ne permite să obţinem un păr şi un ten de o strălucire şi catifelare de invidiat, pentru că măştile cu lăptişor de matcă sunt efectiv de neegalat. Dar nici un cuvânt nu poate fi la fel de convingător ca produsul însuşi. De aceea, cine ţine cu adevărat la sănătatea şi la frumuseţea sa trebuie să încerce lăptişorul de matcă pur de la Apiland.
 

sursa: ARENA Communications

taguri: laptisor de matca, frumusete, ten, masca, cosmetica, vitamina B5, bio

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!