Tinerete fara batrante de la Givenchy

09 martie 2011 | Autor: Simona Prisacariu

Tinerete fara batrante de la  Givenchy

Casa Givenchy a colaborat pentru acest proiect cu binecunoscutul biogerontolog Suresh Rattan, fondator al laboratorului de biologie celulara anti–imbatranire Aarhus University din Danemarca.

In loc sa creeze un produs de ingrijire care anihileaza radicalii liberi, Rattan a dezvoltat un serum care induce fenomenul Hormesis, procedeu care stimuleaza dezvoltarea proteinelor anti- imbatranire HSP70, care cresc rezistenta celulelor si repara proteinele  existente in piele.

Asemeni unui vaccin care ajuta corpul sa-si dezvolte un sistem autoimun de protectie, complexul Youth Infusion Serum genereaza micro-stimuli care incurajeaza celulele sa-si produca propria proteina anti imbatranire. Acest serum lasa pielea surprinzator de catifelata la atingere, protejand-o in acelasi timp de factorii care provoaca imbatranirea pielii.
Dupa un studiu de autoevaluare efectuat pe 60 de femei timp de o saptamana, 82% dintre participante au confirmat rezultatele, pielea lor devenind mult mai elastica, catifelata si vizibil intinerita.
Un produs cu adevarat revolutionar, datorita conceptului care nu a mai fost folosit pe piata produselor de ingrijire cosmetica.
 
Pentru toate femeile incepand cu varsta de 25 de ani.
 
Pret 30 ml 347 lei
Exclusiv in Sephora

 

sursa: beautycenter.ro

taguri: givenchy, tinerete, anti-imbatranire, piele, proteine

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!