advertorial

Tratament Time Interceptor

30 octombrie 2010

Dreamline Beauty Center va asteapta sa incercati noul tratament antiageing Time Interceptor! de la Bernard Cassiere. Este un tratament unic pentru Romania si  foarte potrivit pentru perioada rece atat pentru a preveni uscarea si deshidratarea pielii cat si ca efect antiageing.

Tratamentul contine :complex de proteine si peptide cu efect de sinteza a colagenului, extract de ovaz cu efect imediat de lifting, ulei de argan cu rol de refacere a filmului hidrolipidic si de neutralizare a radicalilor liberi, extract de shii take pentru elasticitate si tonus, extract de scoarta de  Anogeissus Leiocarpus cu actiune sinergica tripla: antiradicali liberi antioxidanti si sinteza a colagenului
Tratamentul incepe  cu demachierea si tonifierea tenului, urmate de curatarea profunda  cu ajutorul a doua produse speciale:micropeeling si gel pentru curatare profunda.
 Urmatorul pas are actiune anti ageing si consta in aplicarea catorva picaturi de Ser Regenerativ pe riduri si masarea usoara. Pentru relaxare si restructurare se aplica Crema restructuranta de masaj cu tehnica speciala de masaj Bernard Cassiere.
Urmatorul pas al tratamentului are  actiune de lifting: si consta in aplicarea Mastii Lifting in strat mediu, care se inlatura dupa 12 min cu apa calduta.
La finalul tratamentului se aplica restul de Ser regenerativ amestecat cu crema antiageing.

Acest tratament nou si innovator are TRIPLA ACTIUNE ANTIAGEING:
- Reduce semnele de imbatranire cutanata
- Efect de lifting si intindere
- Stralucire instant

REZULTATELE TESTELOR 
Modele: varsta cuprinsa intre 21 si 47 ani
Metoda: cura de 3 tratamente, unul pe saptamana,
1 Autoevaluare :


2. Expertiza tehnica: evaluarea aspectului pielii facuta inainte si dupa fiecare tratament de catre un estetician profesionist

3. Masuratori cu instrumente: masurarea cu visioscan(camera speciala de fotografiat), a care masoara iregularitatile pielii

In luna noiembrie puteti beneficia de reducerea de 25% pentru un pachet  de 3 tratamente Time Interceptor ! ( Pret pachet cu discount de 25%, 495 lei)

Dreamline Beautycenter

str. J.L.Calderon nr 36
sc A, et 1, ap 13
Telefon fix: 021.313.00.94
Telefon mobil: 0770.799.641
office@dreamline.ro

www.dreamline.ro

 

sursa: Dreamline Beauty Center

taguri: tratament facial, piele, colagen, peptide, proteine

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger