Crema de maini cu glicerina

17 octombrie 2010 | Autor: Simona Prisacariu

Crema de maini cu glicerina

Saptamana aceasta am ales sa va recomand crema de maini cu glicerina de la Farmec (8 lei) pentru ca recomandarea vine ca o completare pentru articolul despre ingrijirea unghiilor, pentru ca este prima crema de  maini pe care am folosit-o (stiai ca este pe piata de 30 de ani?) si pentru ca este una din cremele mele preferate. Si se pare ca nu numai a mea, pentru ca in 2009 crema a fost pe primul loc in preferintele romancelor ca volum de vanzare, conform datelor Nielsen. In plus, din aceasta luna, puteti achizitiona crema intr-un ambalaj nou insa cu aceeasi formula indragita si eficienta.

Lasand sociologia (si datele tehnice) la o parte, crema de maini cu glicerina contine, asa cum ii zice si numele, uleiuri naturale şi glicerină, hidratează şi catifelează pielea deshidratată a mâinilor, redându-i frumuseţea. Crema poate fi utilizata in fiecare zi iar pentru un tratament intens şi rezultate rapide, poate fi utilizată, o dată pe săptămână, pentru împachetarea mâinilor, în aşa fel încât principiile active să fie absorbite în întregime de piele.

In afara de aceasta crema pentru maini, Farmec dispune de alte 4 variante:
- Crema pentru maini cu aloe vera si ceai verde -  se absoarbe rapid in piele, combinatia aloe vera-ceai verde are puternice efecte hidratante, antiinflamatoare şsi cicatrizante (6,5 lei).
- Crema pentru maini cu miere si gălbenele previne deshidratarea pielii, calmeaza, hraneste si tonifica in profunzime (6,5 lei).
- Crema pentru maini si unghii AslaVital, cu Complex protector hidratant (argila, unt de cacao si vitamina E) previne imbatranirea pielii, regenereaza, hidrateaza si fortifica unghiile (12 lei).
- Crema grasa regeneranta pentru maini Gerovital H3, cu hialuronat de sodiu, extract de castravti si vitamina F  emoliaza, hidrateaza intens, tonifica si protejeaza pielea mainilor supuse zilnic agresiunii (12,2 lei).        
 

sursa: beautycenter.ro

taguri: crema de maini, glicerina, Farmec

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!