Urban Antidotes by TIGI

04 martie 2011 | Autor: Simona Prisacariu

Urban Antidotes by TIGI

Zilele acestea am fost la o lansare TIGI unde Carl Zachhau ( Tigi International Trainer) ne-a prezentat cele mai noi produse: TIGI Urban Antidotes si TIGI Style Shoots.  Carl este absolute fermecator, spontan si cu un simt al umorului super dezvoltat. Pe langa aceste minunate calitati, stie totul despre par si a fost extrem de dragut incat ne-a impartasit si noua cateva trucuri.

Pe langa prezentarea produselor, Carl ne-a asigurat ca aceasta gama este senzationala. Eu am avut ceva rezervari fiindca stiam ca se entuziasmeaza repede cand vine vorba de produse si tehnologii noi.
Totusi, o data ajunsa acasa, dupa eveniment, abia asteptam sa incerc produsele noi. Cum nu folosesc uscator de par, am lasat parul sa se usuce peste noapte iar dimineata am avut o mare surpriza! Carl a avut dreptate! Parul meu era absolut de nerecunoscut! Matasos, usor de pieptanat si de aranjat si ceea ce nu-i sta in fire deloc, avea chiar si volum! 
Declar cu mana pe inima ca ador siliconul! Si nu ma refer la implanturi sau la injectii ci la produsele de par cu particule de silicon! Caci acesta este secretul, o tehnologie revolutionara care a reusit sa transforme molecula de silicon in particule fine care se ataseaza de firul de par, il protejeaza si-l face sa fie matasos si placut la atingere.

Eu am folosit gama numarul 2, Recovery, iar din kit mai fac parte gama numarul 1 Re-Energize, pe care Carl o alinta “Red Bull”  si numarul 3 Ressurection, alintata de Carl Amy, evident, de la Amy Winehouse. Si asta nu fiindca Amy ar folosi gama ci pentru ca parul ei arata ca si cand ar avea nevoie de un tratament intensiv reparator Ressurection.
 

sursa: beautycenter.ro

taguri: tigi, bed head, urban antidotes, par degradat, tratament

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!