Parfumul J.LO in Romania

03 aprilie 2004 | Autor: Mihaela Preda

Parfumul J.LO in Romania

     Noul parfum al celebrei J.Lo, numit “Still Jennifer Lopez”, a fost lansat cu mare fast si in Romania. Joi seara, in ambianta eleganta a restaurantului Balthazar, vedete precum Andreea Esca, Wilhelmina Artz, Bianca Brad, Rocsana Marcu, Kitty Cepraga, Alin Galatescu, au venit sa ia parte la lansarea noului parfum. Evenimentul a reconstituit traiectoria consacrarii lui Jennifer, de la muzica la film, iar acum si in lumea modei si a parfumurilor.

 

     Atractia serii a fost constituita de doua „dive” în vestimentii glamour care au fost urmarite si fotografiate de „paparazzi” pas cu pas, ele întruchipând ecourile legendelor din trecut, aparitii cinematice, femei ambitioase, stralucitoare, esenta imaginii parfumului Still Jennifer Lopez. Vestimentatia a purtat semnatura Wilhelmina Artz.

     Despre parfumul „Still Jennifer Lopez” se poate spune ca lasa o impresie de neuitat: un buchet de flori pure - frezie, trandafir, iasomie, boboc de portocal, cu miresme îmbogatite de notele dulci si seducatoare de caprifoi. În strafundul sau, mirosul pur de micsunea este echilibrat de caldura si rotunjimea ispititoare a moscului, chihlimbarului si santalului.

     Lansarea a fost organizata de P&C MEDIA, in colaborare cu Prestige Parfume, firma care a adus in Romania parfumul. Gama nou lansata cuprinde: Apa de parfum 30 ml - 1.650.000 lei, Apa de parfum 50 ml - 2.450.000 lei, Apa de parfum 100 ml - 3.500.000 lei, Gel de dus 200 ml - 900.000 lei si Lotiune de corp 200 ml - 980.000 lei. Toate produsele distribuite de firma Prestige Parfum sunt protejate împotriva copierii sau a falsificarii lor de holograma Prestige Parfum „Original Product”, aplicata pe fiecare produs si care atesta calitatea si originalitatea lor.

sursa: beautycenter.ro

taguri: parfum, Jennifer Lopez

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!