Lasă-te inspirată de noile lacuri de unghii Disco

06 iunie 2012 | Autor: Andreea Radulescu

Lasă-te inspirată de noile lacuri de unghii Disco

Noile lacuri de unghii Disco de la Farmec, cu glittere strălucitoare, îţi fac vara şi mai frumoasă, plină de culoare, veselă şi jucăuşă. Lacurile Disco te duc cu gândul la roua dimineţilor de vară, la cerul plin de stele al serilor de august, la disco ball-urile din cluburile de pe litoral, sursele din care Farmec s-a inspirat atunci când a creat noile nuanţe.

 
Lacurile de unghii Disco sunt foarte versatile şi reprezintă un accesoriu nelipsit în orice moment al zilei. Ele pot fi folosite pentru manichiura de zi, având o strălucire discretă în razele soarelui, iar aplicate în 2 straturi te vor face mai sclipitoare şi mai elegantă pentru ieşirile de seară, la restaurant sau în club. 
 
Dacă eşti mai îndrăzneaţă, poţi să te joci cu nuanţele şi să faci noi combinaţii, cu care sigur nu vei da greş, într-un sezon în care moda este foarte permisivă şi plină de culori. Lacurile Disco pot fi aplicate peste un alt lac colorat, iar reflexiile roz-violet vor transmite celor din jur bucuria zilelor de vară şi te vor inspira să visezi la soare, vacanţă, distracţie.
 
Lacurile Farmec se regăsesc într-o paletă coloristică de peste 50 de nuanţe, intense sau pale, sidefate sau mate. Lacurile Farmec rezistă pe unghii un timp îndelungat, conferindu-le luciu şi strălucire
 

taguri: lac de unghii, culoare, vara, farmec, disco

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!